Waldek ja też nie mam złudzeń, androidowa AM będzie naszpikowanym błędami gniotem, bo niby dlaczego mając wiedzę o pozostałych platformach miałbym myśleć inaczej prawda ? Ktoś kto ma takie dobre mapy może sobie pozwolić na takie traktowanie klienta, bo wie, że tak łatwo nie zrezygnujemy. Zobacz jak na forach, fejsbuku ludzie się rzucili na tę gównianą betę, jak pszczoły do miodu, w tym Ty (chyba nawet pierwszy z pdaclubu

) , ja i wielu wielu innych. Niektórzy to nawet byliby gotowi sammochód zmienić, gdyby zapalniczka w tym nowym dawała lepszy prąd ładowania baterii nawigacji

Jest komfort walenia nas w bambuko ? Jest i długo niestety jeszcze będzie. Ja wielokrotnie pisałem, niech firma dostarczająca mapę Polski podpisze kontrakt z inną firmą, która zrobi nieskomplikowany interfejs dla Kowalskiego (bez bugów) i producent AM znika z rynku wciągu góra 6 miesięcy. Ale niestety widać, że dostarczyciel map ma genialną umowę lub ma związane ręce i dlatego tak to wygląda jak wygląda, a szkoda, bo ja lubię generalnie automapę, ale jeszcze bardziej lubię androida i to będzie dla mnie priorytet. Nie dopasuję systemu do nawigacji, tylko nawigację do systemu, jak zrobiłem to wyjątkowo w przypadku AM na windows mobile. Wystarczy tego dobrego.
A tak przy okazji, to właśnie sprawdziłem, że na stronie producenta nie ma już wystawionej tej alfy AM. I teraz zapewne nastanie dłuuuuga cisza i ponownie na fejsbuku zaczną się kultowe już pytania potencjalnych klientów pt "A kiedy wersja na androida ? "

O już zaczynają sie lamenty na fejsie

Jak ja uwielbiam to czytać

Wyczytane na innym forum, zacytuję dosłownie, mam nadzieję, że kolega, który to napisał nie będzie miał o to do mnie pretensji, gdyż pewnie na takie informacje sporo osób czeka, cytuję:
"dzwonilem do nich gosc potwierdzil ze beta test 1 wersji sie skonczyly i wkrotce pojawi sie beta 2 do pobrania... ( na pytanie kiedy odpowiedzial ze napewno w ciagu max. kilku dni) po beta2 palnowa jest wersja finalna i wtedy mozna bedzie uzyskac wiecej informacji, oraz calkowite wsparcie techniczne. tyle sie dowiedzialem "