Kolejny raz napiszę: Tobie generuje problemy, a mi na 4 urządzeniach (dzisiaj zainstalowałem na ATRIXie) nie. To może przyczyna jest stronie Twojego sprzętu a nie AM?
Dopuszczałbym taką możliwość, ale:
1. mam całkowicie fabryczny telefon, nawet nie zrootowany
2. wszystkie inne aplikacje (a trochę ich już było) działają tak jak powinny
3. jestem jednym z wielu, którym aAM nie chce działać
4. nazwijmy to -- "renoma" programistów Aquratu również nie pozwala mi sądzić, aby wina była po stronie telefonu.
Cieszę się Twoim szczęściem
.
Widzę, że w pełni zrozumiałeś przesłanie mojego posta. Gratuluję.
Nie mogę się odwzajemnić...
Połączone: [time]23 Styczeń 2012, 17:54:15[/time]
Bez urazy ale czy forum jest tylko dla Adminów ......... myślę ,że przeciętny Kowalski szukając informacji o AM czy to na WM/WCE , iPhona czy Androida intuicyjnie poszukuje informacji po nazwie programu a nie po platformach. [...]
Przemyśl to na spokojnie bo nie chodzi tu o sztywne zasady tylko o zdecydowanie czytelniejsze i bardziej intuicyjne poruszanie się po forum!
Była nawet próba dyskusji na forum AM, ale została zamieciona pod dywan nawet bez pozostawienia skrótu na forum:
http://pdaclub.pl/forum/pdaclub/automapa-beta-android/Forum Automapy jest jedynym forum programu nawigacyjnego, gdzie nie wolno dyskutować o androidzie (na forum Igo, Mapymap itd.) oczywiście wolno.
Obecnie o AM dyskutuje się w 4 działach (AM PC, aAM, iAM i "sprawy organizacyjne").
Śmiech na sali.
[admin]Prosili inni, ja prosiłem, no cóż zgodnie z obietnicą nagroda...[/admin]