A teraz o aAM: na Galaxy Note śmiga bez najmniejszych problemów. Braki pewnych funkcji, które chcielibyśmy mieć (bo przywykliśmy w WM), to choroba wieku dziecięcego i zapewne w wersji komercyjnej się pojawią (a jak nie, to w kolejnych wersjach - pod presją użytkowników). Mi na przykład najbardziej brakuje tego, że nie mogę pozostawić widocznej górnej belki statusu systemu - AM działa jedynie w trybie pełnoekranowym. Ekran Note jest tak duży, że zmniejszenie mapy o tych parę pikseli nie ma znaczenia. Problemem istotnie wydaje się być prądożerność aplikacji. I nawet nie aAM, ale nawigacji w ogóle. W przypadku Note w fabrycznym uchwycie z oryginalną ładowarką (1A) jest tyle, że bateria nie traci naładowania, ale w górę też ruszyć nie chce ani o 1% (z włączonym BT). Powiem szczerze, że w przypadku SGS2 i Navigona lub Sygica miałem gorzej - stopniowo się rozładowywało. Mam nadzieję, że popracują nad tym, bo wolałbym jednak, żeby ten stan kruchej równowagi przechylał się na korzyść ładowarki, a nie odwrotnie...
Połączone: [time]Styczeń 21, 2012, 01:55:37[/time]
Widzę, że władza już całkiem do głowy uderza Koledze Olejkowi. Bez słowa wyjaśnienia modyfikuje (kasuje) posty użytkowników, bo mu nie po myśli. To teraz pewnie pora całkiem usunąć mnie z forum. Śmiało. Nie będzie płaczu.
Nadmienię, że w poprzednim moim poście znalazł się następujący wstęp:
"Cóż, jeśli temat umiejscowienia wątku o aAM odżywa bez przerwy, jak Feniks, to chyba coś jest na rzeczy. Nie wiem, jak na tym forum, ale na różnych innych jest tak, że forum nie jest własnością adminów i ich folwarkiem. Rola adminów, to ukrócanie wypowiedzi wulgarnych, kryptoreklamy, czy kompletnie bez związku z danym forum. Ale jeśli gro użytkowników uznaje, że dany wątek powinien być tu czy tam, to rolą admina nie jest uparte forsowanie swoich racji, tylko przeniesienie wątku tam, gdzie wolą go mieć użytkownicy."
Czyżby był napastliwy, czy choćby niegrzeczny? A może Szanowny Admin uznał, że to zupełnie nie na temat? Na temat. Dotyczy aAM. A może po prostu zabrakło rzeczowej odpowiedzi, więc najprościej skasować, żeby się zaraza na innych użytkowników nie przeniosła...