Koledzy, którzy używacie HD2 z betą, nie dajcie sobie wciskać kitu, że kiepskie działanie am na naszym sprzęcie to wina słabego chipsetu hd2 albo tam gotowanego romu. Oczywiście mówię tylko o kwestii latania kursora na boki lub kręcenia mapą, zwłaszcza w trakcie postoju. Wczoraj pobrałem 7 dniowego triala programu Sygic z mapą Polski i troszke sie nim pobawiłem i przede wszystkim pojeździłem. Jeżeli chodzi o dokładnośc map to oczywiście nie piszę, bo w ciemno pewnie można powiedzieć, że są gorsze, ale panowie prędkość łapania fixa, stabilność prowadzenia kursora w trakcie jazdy, na postoju , to bajka i na tym zakończę wywód. mam tylko przy okazji pytanie do Was, czy ktoś mi może podpowiedzieć (dać linka ewentualnie), gdzie mogę kupić legalnie klucz aktywacyjny do tej najnowszej wersji sygica 11.2.5 (z android marketu pobrany). Chcę po prostu aktywować w pełni funkcjonalną wersję tego programu. AM na razie podziękuję pięknie, bo jestem przekonany, że nawet oficjalna wersja będzie źle współpracowała z HD2, gdyż mam już złe doświadczenia pod tym względem z windows mobile, a dość mam tej niestabilności oprogramowania.