Pojezdzilem 3 dni na becie AAM i powiem, ze bardziej mi sie podoba niz AM na WM

Ze wzgledu na wielkie olewactwo w becie na WM przestalem od dawna ja testowac i nawet Omnie rzucilem w kat korzystajac z Garmina. Szkoda, ze nie jest to pelna wersja beta, bo ma ograniczenia menu i opcji, ale na razie wylapalem:
- routing jest czasem dziwny. Prowadzi dookola, w okreslony punkt wjazdu na parking zamiast najblizszy GPSowi. Np: POI w Zlotych Tarasach, bedac na Zlotej i majac budynek 10 m od siebie ciagnie mnie w Emilii Plater, dookola i z powrotem.
- na Pulawskiej WAW przy Rzymowskiego, ciagnie mnie odnoga po prawej stronie, gdzie z 2 pasow robi sie jeden (przy Wyscigach) co grozi korkiem i staniem, zamiast spokojnie prowadzic przez Hopke Ferrari (lewy pas). Dodatkowo kursor jest ciagniety mocno do wyznaczonej trasy pomimo, ze ja bylem 20 m po lewej
- nie skacze na czerwonym swietle, nie drzy i jest jakby spokojniejsza
- na tablecie 10.1 nie moge wejsc w menu - pojawia sie czarny ekran. Na HTC wchodzi i dziala.
- Sa czasami dziwne przelaczenia ustawienia poziomo w pionowo i w poziomo. Tablet jest nieruchomy w poziomie - wylapalem to w wejsciu w menu AM traffic
- Kilkanascie razy zdarzylo sie, ze bylem przed celem 300 m przed dojechaniem
- pare razy nie bylem w stanie wprowadzic adresu 59K, 73P pomimo, ze jest wyswietlony przy skrolowaniu na dole
- Ikony sa za male

, a juz na tablecie w szczegolnosci
- szkoda, ze menu sa glownie tekstowe, a nie obrazkowe
- fix jest mega szybki
- brakuje mi mozliwosci zglaszania problemow na trasie vide Yanosik etc. np tapniecie w ekran: korek, radar, wypadek etc.
Ogolnie lubie te bete bardziej niz na Windows