Po przestawieniu "Kompensuj opóźnienie na 1s kursor przestał skakać na postoju, w czasie jazdy nie przestawił się ani razu.
Ustawiłem program wg twojej wskazówki i generalnie nie jest najgorzej. Czasami kursor powędrował na postoju, czasami stojąc na czerwonym zobaczyłem, że trasa wyznaczyła się od nowa od miejsca w którym stoję, a nawet wyskoczył taki kwiatek jak na obrazku, tzn czekam na zielone, czyli stoję, a program pędzi 20 km/h i oczywiscie wstawia mi punkt start przede mną. Czasami mam ochotę wyłączyć dźwiek, żeby co chwilę nie słuchać jadźki po wyznaczeniu od nowa trasy. Nie zgłaszam tego do supportu oficjalnie, tylko pośrednio przez to forum, a to dlatego, że wiecie co mi odpiszą, że nie ma oficjalnie HD2 Z androidem, więc to wina na pewno romu. Tak więc kopać się z koniem nie mam zamiaru i odpuszczam zgłoszenie, choć mam nadzieję, że producent wysili się i sprawdzi jak zachowuje się jego produkt na bardzo popularnym urządzeniu z androidem na pokładzie.
PANOWIE DAJCIE SOBIE SPOKÓJ JUŻ Z TĄ ELEKTRONIKĄ W ZASILACZU, BO TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z WĄTKIEM, A WIDZĘ ŻE NAWET ADMIN SIĘ W TO WKRĘCIŁ, CO MNIE LEKKO ZDZIWIŁO