Skoro wątek trochę odbiegł od głównego problemu pozwolę sobie zabrać głos.... Jeśli ktoś jest kupuje nawigację-szczególnie jako zestaw, to oczekuje, że nie będzie musiał ślęczeć na forum (jakimkolwiek, choć to moim zdaniem jest najlepsze) w poszukiwaniu rozwiązania jego problemów. Mam w swojej stajni ponad 150 licencji (w tym 4 różne urządzenia) i wybaczcie, ale zapewnienie supportu wszystkim użytkowników...to po prostu gehenna. Życzyłbym sobie, żeby instalacja była prosta ( 5.0 jest), a upgrade jeszcze prostszy, miplo działało bez problemów - najchętniej jako zintegrowane.
Skoro tyle osób uczestniczy w testach, beta testach i dodatkowo RC testach to... odnoszę wrażenie, że problemów winno być naprawdę niewiele. Czytam sobie różne wątki związane z AM i często szlak mnie trafia, a to z powodu "mądralińskich", a to z powodu "niedoświadczalskich" co nie zmienia faktu, że kupując produkt (w rekomendowanym zestawie) oczekujemy, że będzie po prostu działał. Znajdzie się wiele komentarzy, że kupujesz Windę czy inne programy i też nie masz pewności, że wszystko będzie działało (przecież Winda to największy BetaTest na świecie - moim zdaniem).
U mnie, póki co wszystko działa, dzięki
bieżącemu śledzeniu wątków, ale ma ogromną prośbę - skończmy z tym wytykaniem/piętnowaniem "narzekania". Ktoś po prostu szuka pomocy,szczególnie w tak szacownym gronie-uważanym za fachowców. Bądźmy bardziej wyrozumiali dla siebie i nie mierzmy wszystkich swoją miarą..."wiedzy".
Pozdrawiam wszystkich cierpliwych i niecierpliwych