Zaskakujące komunikaty programu (niezależnie od wersji)

• 4 Odpowiedzi
  • 1235 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Konrad4x

Zaskakujące komunikaty programu (niezależnie od wersji)
« dnia: Kwiecień 13, 2011, 09:04:28 »
Witam. Pomyślałem sobie, że może warto założyć oddzielny wątek , w którym można byłoby umieszczać zaskakujące i niespodziewane komunikaty, które zgłosił nam program. Zacznę więc od niespodzianki, a może i kary jakie mnie spotkała za niepochlebne wyrażanie się o programie  :wink: . Odpalam dziś rano AM coby mnie zaprowadziła do pracy (nadmienię, że wczoraj wieczorem jeszcze technicznie wszystko działało okey) i tu taki zonk jak na obrazku. Nie pozostało mi nic innego jak zamknąć (brutalnie z task managera) program i odpalić program innej renomowanej firmy. Może ktoś z Was spotkał się z czymś takim ?
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2011, 09:07:18 wysłana przez Konrad4x »

*

Bilunia

Odp: Zaskakujące komunikaty programu (niezależnie od wersji)
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 13, 2011, 13:10:09 »
Zacznę więc od niespodzianki, a może i kary jakie mnie spotkała za niepochlebne wyrażanie się o programie
Jak widać, AM posiada sztuczną inteligencję, a na dodatek, jak wynika z nazwy - jest rodzaju żeńskiego.
Nie nauczyli Cię, że kobiety należy szanować, bo można dostać w "pysk"? :wink:
Jeżeli nie od niej samej, to od jej wielbicieli. :proud:
Pozdrawiam

*

Konrad4x

« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 13, 2011, 13:15:39 »
w domu mam kopię zapasową, którą robiłem 3 dni temu (ten program tego wymaga jak widać na obrazku), więc z naprawieniem programu nie będzie kłopotu. Tzn dla mnie nie będzie kłopotu, bo mam informatyczną smykałkę, wykształcenie i doświadczenie, więc program z jego problemami jest jak najbardziej dedykowany dla takich jak ja  :ok:

*

Offline RUKAT

• 2388
  • Sprzęt: POCO X3 NFC
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 13, 2011, 15:30:30 »
Czy przypadkiem nie wyłączałeś diwajsa bez zamykania AM. Ja tak kiedyś miałem ale w następnej wersji AM już było OK.
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

*

Konrad4x

« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 13, 2011, 17:28:37 »
Czy przypadkiem nie wyłączałeś diwajsa bez zamykania AM. Ja tak kiedyś miałem ale w następnej wersji AM już było OK.

Mogło tak być, nie wypieram się  :wink: A wiesz, że odtworzenie AM z kopii karty nic nie dało ? To jest dla mnie zagadka. No ale nic poszedłem na łatwiznę i instaluję AM na nowo, oczywiście po wcześniejszym odinstalowaniu tego co miałem. Mam nadzieję, że to załatwi sprawę i załatwiło. Program działa  :ok:
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 13, 2011, 17:44:27 wysłana przez Konrad4x »