Wystąpił problem z: _wm5Am.exe

• 3 Odpowiedzi
  • 1962 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wystąpił problem z: _wm5Am.exe
« dnia: Październik 25, 2007, 23:04:44 »
Witam,
jestem szczęśliwym posiadaczem Asusa P526. Dzisiaj zakupiłem Automapę. Po instalacji wszystko pięknie ruszyło. Jednak gdy już jechałem samochodem zaczęły pojawiać się problemy. Po wyznaczeniu trasy wyskoczył problem taki jak w tytule. Raz mapa zadziałała i doprowadziła mnie do celu. Jednak nawet wejście do MENU od razu powoduje zamknięcie automapy i błąd z _wm5Am.exe. Ktoś ma jakieś pomysły na ten problem i z czym to może być związane? Już po reinstalacji :/

Pozdrawiam
Artur

*

Offline tjank

• *
  • 82
Odp: Wystąpił problem z: _wm5Am.exe
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 25, 2007, 23:34:50 »
Znajdź w swoim urządzeniu katalodg Automapa EU. U mnie jest pod My Device. Masz tam dwa pliki : _wm5Am i drugi wm5Am. Jeśli Automapa nie byla wyłączona poprawnie lub przerwałeś jej pracę w jakimś dziwnym dla niej momencie to niestety nie ruszy bez twojej ingerencji. A rozwiązanie jest bardzo proste. Wystarczy wykasować ten pierwszy tymczasowy plik   ;  _wm5Am  ; Wszystko wraca do normy. Moje pierwsze zetknięcie z tym problemem bylo bardziej porażające bo moj Palm walnął mi komunikat, że jest zawirusowany lub uszkodzony. Metoda ta działa na 100%. Wielokrotnie testowane.  Powodzenia

A jescze jedno. Jeśli masz tylko plik  _wm5Am to wystarczy tylko zmienić jego nazwę na  wm5Am bez kreski
« Ostatnia zmiana: Październik 25, 2007, 23:37:07 wysłana przez tjank »

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 18, 2007, 23:00:17 »
Witam

Mam podobny, aczkolwiek nie tak upierdliwy problem w Asusie A696. Pojawia się "błąd aplikacji  _wm5Am.exe" po wyłączeniu programu. Nie przeszkadza to w używaniu nawigacji ale strasznie denerwuje. Oczywiście kombinowałem z nazwami pliku no i lipa.

z góry dzięki

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 18, 2007, 23:14:16 »
Spróbuj zainstalować AM nie na karcie tylko w pamięci RAM, wtedy AM nie tworzy kopii tego pliku.
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free