Wylaczanie sie Automapy po synchronizacji pliku .uam

• 1 Odpowiedzi
  • 1003 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wylaczanie sie Automapy po synchronizacji pliku .uam
« dnia: Grudzień 02, 2005, 09:20:11 »
Witam serdecznie...

Sprzet: Holux (Palmax)
Program: automapa XL + AMPOISync

Problem: po synchronizacji pliku (oczywiscie przez AMPOISync uruchomiony samodzielnie a nie z mapy) i to niezaleznie czy nowo tworzonego czy juz istniejacego Automapa sama wylacza sie kiedy chce wejsc w moje punkty. Kiedy usune plik z katalogu automapa wczytuje jakis standardowy plik i sie uruchamia. Punkty mozna podejrzec. Probowalem aktualizowac domyslny plik... nic nie daje... nowy plik... tez nic nie daje... za kazdym razem kiedy chce wejsc do moich punktow mapa wylacza sie.

Prosze o pomoc i  jakies sugestie...

P.S Mapa oczywiscie legalnie kupiona a nie crack.

Pzdr
Michal

Re: Wylaczanie sie Automapy po synchronizacji pliku .uam
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 29, 2005, 09:38:51 »
Witam,
Miałem taką samą przypadłość na Mitac Mio 168 u mojego Teścia. Po synchronizacji pliku UAM i próbie wejścia w "Punkty użytkownika" AM albo wywalała błąd, że mało pamięci (a pocket był puściutki - AM i wszystkie mapy na SD) albo się zamykała. Plik nie był duży - 3MB. Po wgraniu mojego (5,2MB :) wszystko było ok.
Po kilku dniach ja u siebie wykonałem synchronizacje i to samo - AM albo krzyczy że za mało ramu albo wylatuje. Okroiłem ilość punktów POI ale to nie pomogło - dopiero jak zostawiłem tylko radary i stacje benzynowe to poszło.
W sumie to nie wiem co jest grane, może to jakaś przypadłość AM v3.9.3?

Pozdro,
MundeX