Wole Automapa 2

• 7 Odpowiedzi
  • 2054 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wole Automapa 2
« dnia: Lipiec 02, 2004, 23:46:17 »
Czy jeśli bardziej podoba mi się Automapa 2, to czy jest możliwość konwersji map z automapy 3 ?

Pozdrawiam
Tjw

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Wole Automapa 2
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 03, 2004, 08:40:25 »
Taaa...bardziej ci sie podoba? Wydaje mi sie ze masz ja raczej z innego, mniej legalnego zrodla. :|

Wole Automapa 2
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 03, 2004, 14:24:51 »
Stanowczo bardziej mi sie podoba pilotaz z automapy 2. Z automapy 3 podoba mi sie jedynie dokladnosc map.

Pozdrawiam
Tjw

Wole Automapa 2
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 03, 2004, 14:43:53 »
Do Jakuba - myślę, że zdecydowanie pośpieszyłeś się z oskarżeniami wzgledem Tjw....

A poza tym chciałbym wiedzieć czy sam masz legalny CAŁY posiadany soft  (także ten 'domowy') ... możesz odpowiedzieć ???

*

Offline Kusiu

• 3968
Wole Automapa 2
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 03, 2004, 15:04:16 »
Cytat: radez
Do Jakuba - myślę, że zdecydowanie pośpieszyłeś się z oskarżeniami wzgledem Tjw....
A poza tym chciałbym wiedzieć czy sam masz legalny CAŁY posiadany soft  (także ten 'domowy') ... możesz odpowiedzieć ???
Ja też odniosłem takie wrażenie więc nie masz co na Jakuba naskakiwać.

Wole Automapa 2
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 03, 2004, 16:31:01 »
hmm.. ja mysle ze to jest indywidualna sprawa kazdego uzytkownika czy ma legalny czy sciagniety z p2p soft.Zreszta ja czasem tez lubie starsze wersje programow (np nie lubie nowego winampa 5 i nadal jestem przy 2.79)

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Wole Automapa 2
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 03, 2004, 17:38:20 »
Nie pierwsza osoba wypytuje o mozliwosc korzystania z map 3.0 w Automapie 2.x. Wszystkim do tej pory chodzilo o jedno. Jesli faktycznie tym razem nie trafilem to przepraszam.

Co do legalnosci softu to oczywiscie kazdy ma prawo do podejmowania wlasnych decyzji. My tutaj nikogo nie osadzamy. Prosimy tylko o to by forum pozostalo wolne od watkow dotyczacych oprogramowania pirackiego.

Wole Automapa 2
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 03, 2004, 18:50:22 »
Cytat: jakub kańczugowski
Nie pierwsza osoba wypytuje o mozliwosc korzystania z map 3.0 w Automapie 2.x. Wszystkim do tej pory chodzilo o jedno. Jesli faktycznie tym razem nie trafilem to przepraszam.

Co do legalnosci softu to oczywiscie kazdy ma prawo do podejmowania wlasnych decyzji. My tutaj nikogo nie osadzamy. Prosimy tylko o to by forum pozostalo wolne od watkow dotyczacych oprogramowania pirackiego.

Nic nie szkodzi. Nie obraziłem się i liczę dalej na Twoją pomoc w wielu wątkach, ponieważ czytam zarówno forum jaki i grupę już jakiś czas, sięgając daleko do archiwum i jestem pod wrażeniem wiadomości jakie posiadasz w tej dziedzinie.

Co do legalności.... Ta wiadomość także jest wolna od treści na temat oprogramowania pirackiego

Pozdrawiam
Tjw