MarkNavi rozjaśnij - Było huczne pożegnanie.
http://pdaclub.pl/forum/automapa/zegnaj-automapo-(/
Czy były przeprosiny i powitanie AM
Wiesz, to żegnaj AM to było takie przewrotne wywołanie tematu. Jak już zadałeś sobie trud i pobawiłeś się w małe śledztwo dotyczące historii moich postów, to przyznasz, że wątek cieszył się sporym powodzeniem. Cel więc został osiągnięty. Czy ciebie nie męczy czytanie w kółko pochwał. Przecież to jest tuczenie trolla jakim jest uświadczanie producenta programu, że mój produkt jest super. A po kolejnych wersjach widać, że producent w to naprawdę wierzy. Przeczytaj sobie co nam zaproponowali w kolejnej becie: główna nowość, to nowsze mapy (Geosystems) i poprawki wcześniejszych błędów. I co to jest powód do dumy, że naprawili własne babole ? I jam mam skakać z radości tak i jeszcze im za to podziękować ? Kolego wake up , to jest program za który zapłaciłem i wymagam, żeby działał prawidłowo. Widać, że wersję 6.x spuścili już na drzewo i skupili sie na wersji 7.0 . Wierz mi, że jak będzie dobrym produktem, to na pewno podzielę się swoją pozytywną opinią, czego sobie i innym użytkownikom życzę.
A tak na marginesie, ja z AM jeżdżę codziennie. Pisałem, że nawet lubię ten program. Ale to nie oznacza, że go w pełni akceptuję. A , że mam taki charakter, że jak mi się coś nie podoba to mówię lub piszę o tym, już taki jestem. Przecież moderator zawsze jednym kliknięciem myszką może odebrać mi możliwość tworzenia nowych wątków lub odpowiadania na posty. Proste ? Pewnie, że tak, tylko jaki to ma sens w czasach demokracji. Moje wypowiedzi nikomu krzywdy na pewno nie robią, a producent takich gości i tak ma gdzieś, bo statystyki są po jego stronie. Pewnie szef Aquratu już prasuje garnitur, by odebrać kolejną nagrodę, której mu już dziś szczerze gratuluję. Odpowiedz sobie kolego, czy cały czas korzystałbyś z AM, gdyby taki Geosystems uzbroił takiego TomToma lub Igo, czy inny soft w swoje mapy. To nawet byłby fajny temat na nowy wątek. Jestem pewny, że byłoby sporo wypowiedzi za i przeciw pozostaniu przy naszym kultowym oprogramowaniu.