Tak ciężko zrozumieć, że właściciele serwisu miplo mają większe aspiracje niż tylko być bazą punktów dla ciągle niezadowolonego byłego moderatora Powhatan?
To jest takie trudne?
Nie pomyślałeś, że chcą konkurować z np. zumi. W niedługim okresie miplo będzie bardziej rozbudowane niż konkurencyjne serwisy/bazy punktów.
A mając jeszcze Automapę są jeszcze bardziej konkurencyjni.
Jak masz pomysł na podobny serwis to nikt Ci nie broni go stworzyć i oferować usługi dla wszystkich chętnych na własnych warunkach i zgodnie z swoimi regulaminami.
A co do Twojej wypowiedzi.
Pokazałeś, że poseł Palikot mylił się nazywając Prezydenta RP tym kim go nazwał. Ten epitet bardziej pasuje do Ciebie.
Zastanawiam się również czemu moderator pozwala na obrażanie się na tym forum w bardziej lub mniej zakamuflowanej formie.
A! Zapomniałem, że moderatorem tej części forum pdaclub jest były moderator miplo - nocnyMarek, który jak widać powyżej sam również potrafi używać tej formy wypowiedzi.
Wiec się pytam: Gdzie jest globalny moderator by zrobić porządek z treściami i moderatorem części pt.: Automapa?
Czy nazwę wątku: "wasza wielkość plików POI a szybkość działania AM" należy zmienić na: "upiep...ć PPepe bo się śmiał odezwać"?
A może niektórym wolno tylko czytać i nie wolno się wypowiadać?
... tak że NocnyMarku nie jesteś sam, z tym że ja wypadłem na własną prośbę.
Ja poniekąd też, nie zgodzili się na postawione przeze mnie minimum warunków ...
Jak idziesz do zoo i chcesz nakarmić małpkę bananem a tabliczka zakazuje to też po wyjściu rozpowiadasz, że jesteś obrażony na dyrekcję zoo bo regulamin nie pozwolił karmić zwierząt?
PS.:
Jak moderujesz dyskusję, Panie moderatorze, że pozwalasz innym i sobie na prowadzenie rozmowy obok tematu?
Napisane: Lipiec 29, 2008, 09:54:01
Może zapoznaj się z
http://pl.wikipedia.org/wiki/Moderator_(internet) i zwróć uwagę głownie na: "Powinien przybrać rolę arbitra, a nie narzędzia władzy oraz nie wykorzystywać władzy do celów osobistych."
Napisane: Lipiec 29, 2008, 09:57:29
Proszę Administrację PDACLUB o zapoznanie moderatora nocnyMarek z zawartością regulaminu forum, ze szczególnym zwróceniem uwagi na:
"Zalecana jest:
- uszanowanie poglądów innych osób, oczywiście dopuszczalna jest poparta argumentami polemika
Zabrania się:
- obrażania innych uczestników forum."
Było by miło zobaczyć pewnego słonecznego dnia jak nocnyMarek moderuje dyskusję zgodnie z zasadami regulaminu a nie własnymi urażonymi ambicjami.