Wakacyjne trasy

• 5 Odpowiedzi
  • 1471 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Przemko

• 14
Wakacyjne trasy
« dnia: Czerwiec 20, 2006, 14:34:49 »
Wybieram się do Pobierowa na wakacje. Czy może ktoś polecić w miarę szybką trasę Warszawa - Pobierowo, czy np. przez Płońsk-Świecie-Chojnice-Człuchów-Białogard-Karlino-Gryfice? Podobno należy unikać jazdy przez Koszalin-Kołobrzeg.
:idea: Może założymy wątek sprawdzonych i polecanych wakacyjnych tras?

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
Re: Wakacyjne trasy
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 20, 2006, 17:51:50 »
Cytat: "Przemko"
Wybieram się do Pobierowa na wakacje. Czy może ktoś polecić w miarę szybką trasę Warszawa - Pobierowo, czy np. przez Płońsk-Świecie-Chojnice-Człuchów-Białogard-Karlino-Gryfice? Podobno należy unikać jazdy przez Koszalin-Kołobrzeg.
:idea: Może założymy wątek sprawdzonych i polecanych wakacyjnych tras?

Poczekaj do 25 lipca, to sobie pojedziesz autostrada do Poznania – a stamtąd to już wiadomo, kierunek mniej więcej na Bornholm  :lol:

P.S.

Policzyłeś ile możliwych kombinacji miałby taki wątek?

*

Offline Przemko

• 14
Wakacyjne trasy
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 21, 2006, 09:04:41 »
Chyba się nie zrozumieliśmy. Chodzi mi o podpowiedź tych którzy jechali w tym kierunku lub mieszkają w okolicy.
Np. jechałem w tamtym roku W-wa Ustka przez Płońsk-Grudziądz-Warlubie-Kościerzyna-Bytow(gorzej bo kręta)-Słupsk-Ustka
i polecam tę trasę.
Chyba byś nie polecił Ustka - W-wa przez Trojmiasto :wink:

*

Offline piklak

• 24
  • Sprzęt: LOOX N560 + Kingston 2 GB,  AM 6.6.1EU
Wakacyjne trasy
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 04, 2006, 23:43:12 »
.........
Chyba byś nie polecił Ustka - W-wa przez Trojmiasto :wink:

A dlaczego nie ????? :-)

Ja, jak mam czas, staram sie nie wracać tą samą drogą do domu..... i czasami wybieram dłuższą trasę ....

*

Offline Bolek^^

• *
  • 55
  • Sprzęt: N560 + E65
Re: Wakacyjne trasy
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 05, 2006, 08:26:15 »
Podobno należy unikać jazdy przez Koszalin-Kołobrzeg.
:idea:

Tak się składa że w Pobierowie jestem na wakacjach co roku. Co prawda jestem z Poznania ale pomijając jaką trasą dojedziesz do Koszalina lub Kołobrzegu to wręcz polecam trasę z Kołobrzegu na Trzebiatów i dalej Pogorzelicę Niechorze Rewal i Pobierowo, pomijając to że od Trzebiatowa pojedziesz raczej wolno to aspekt turystyczny jest niezapomniany (od Trzebiatowa do Pobierowa to raptem 25 km) i warto przejechac przez te wszystkie małe miejscowości i zobaczyc ich klimat w trakcie wakacji.
Gorąco polecam.

W najbliższą sobotę właśnie tam jadę he he he :)

*

Offline Bolek^^

• *
  • 55
  • Sprzęt: N560 + E65
Wakacyjne trasy
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 05, 2006, 08:30:31 »
A jeżeli masz ochotę na naprawdę wakacyjne klimaty to polecam trasę z Kołobrzegu na Dźwirzyno Rogowo Mrzeżyno i do Trzebiatowa a dalej tak jak pisałem wczesniej.