a dlaczego maiłby nie móc wycinać takich numerów skoro SR to dane statystyczne RÓŻNE w czasie.
Dlatego, że dane o prędkościach na poszczególnych odcinkach drogi, w czasie jazdy się nie zmieniają.
Jeszcze do głowy przychodzi mi możliwość rekalkulacji trasy w czasie jej trwania gdy zgubimy (choćby na chwilę sygnał GPS - taki skok kursora np.). Wówczas pozostała część trasy wytyczana jest na nowo.
Połączone: [time]Luty 18, 2012, 16:35:38[/time]
Jedna ofiara profilu Biluni, to chyba niezły wynik w porównaniu z ofiarami SR
Tych moich śledztw było 4 czy 5 więc jest to 20-25%
Jak dla mnie wystarczająco, żeby je zdyskwalifikować (do mojego użytku - tym bardziej, że mam własne pomysły na profile) a ostrzec innych, żeby ślepo nie ufali.
Różnica pomiędzy SR a profilami Biluni jest taka, że czytelnicy tego i innych forów maja do nich ograniczone zaufanie a o tych drugich usiłuje się pisać bezkrytycznie.
Nie tak dawno zresztą zostałem nieźle tu zbesztany, że ośmieliłem się je skrytykować

już nie wspominając LD, którego ofiarą i Pan kilka razy padł, o ile dobrze czytam i interpretuję Pana wpisy.
Nie piszmy o LD, bo się znowu OT zrobi i po co.
Może więc, by było bardziej obiektywnie, rozszerzy Pan statystykę swojego forumowego śledztwa, o ofiary SR
Na razie popełniajacy ten wątek milczy a my tutaj bijemy pianę (nie wiem czy potrzebnie).
Jak będzie zainteresowany rozwiązaniem problemu, to się pewnie odezwie i pochwali jaką wersję ma AutoMapy, z jakimi danymi SR, co ma zmienione w ustawieniach po instalacji itd.
Wtedy można zacząć szukać przyczyny.
I może bez przegięć z tym Panem