0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy strace gwarancje ingerujac w Rom?? bo jesli tak wysle go do serwisu. Jeszcze raz bardzo dziekuje
Gwarancji nie stracisz ingerując w ROM - tzn wgrywając dostępny ze strony HP. Ten z włoskich stron - nie jest oficjalnie dostępnym update - ale znacznie polepsza radio oraz działanie GPS-u ( w szczególności Jest to nowsza i lepsza wersja AGPS) Jeśli do tego uaktualnisz dane to o ile GPS jest sprawny fixa złapiesz w ciągu kilku minut. Jeśli tak nie jest ozbnacza to uszkodzenie GPS-u wtedy natychmiast wgraj firmowy ROM ze strony HP ( ale spradzając wersję - literki wersji) i do serwisu. Ponieważ to urządzenie już wyszło z produkcji to pilnuj procedury reklamacyjnej - może wywalczysz otrzymanie zamiennego iPaqa 69xx
Lutku, wchodzimy w offtopic, ale mam zupełnie to samo z 4700. A to dość podobne modele. Czyżby schrzanili seryjnie upgrade WM5 dla swoich najlepszych (IMHO) palmtopów? U mnie objaw jest taki, że nie mogę włączyć 4700. Jedynym sposobem wybudzenia jest dziobanie w ulubioną przez wszystkich pocketowców dziurkę.
Oddalem dzis ipaq-a do serwisu zobaczymy co zrobia.
Cytat: Lutek II w Grudzień 29, 2007, 21:57:44Cytat: Moi w Grudzień 29, 2007, 21:43:20Lutku, wchodzimy w offtopic, ale mam zupełnie to samo z 4700. A to dość podobne modele. Czyżby schrzanili seryjnie upgrade WM5 dla swoich najlepszych (IMHO) palmtopów? U mnie objaw jest taki, że nie mogę włączyć 4700. Jedynym sposobem wybudzenia jest dziobanie w ulubioną przez wszystkich pocketowców dziurkę.Dokładnie to samo... dopiero w WM2003SE jest ok...Myślałem, że ktoś wziął te romy na tapetę...Tu http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=81996.0jest opis jak wgrać WM6 dla hx27xx
Cytat: Moi w Grudzień 29, 2007, 21:43:20Lutku, wchodzimy w offtopic, ale mam zupełnie to samo z 4700. A to dość podobne modele. Czyżby schrzanili seryjnie upgrade WM5 dla swoich najlepszych (IMHO) palmtopów? U mnie objaw jest taki, że nie mogę włączyć 4700. Jedynym sposobem wybudzenia jest dziobanie w ulubioną przez wszystkich pocketowców dziurkę.Dokładnie to samo... dopiero w WM2003SE jest ok...Myślałem, że ktoś wziął te romy na tapetę...