spv m3000

• 2 Odpowiedzi
  • 912 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

spv m3000
« dnia: Listopad 19, 2006, 19:38:46 »
WITAM
Jestem nowym uzytkownikiem. Mam problem, ktorego w zaden sposob nie moge rozwiazac.
Mam wgrana automape(PL) oczywiscie(chodzi bez problemu) i chcialem wrzucic jeszcze IGO z mapa Europy, probowalem jeszcze TOM TOM'a.
W iGO nie moglem skonfig tele z GPS, zero satelit mimo tego ze GPS poszukal. A z tom tomem to juz wogole nic nie dalo sie zrobic.
Czy ktos z Was wie jaki typ mapy powinien byc dla spv m3000? i w jaki sposob sobie  ztym poradzic?
Z gory dzieki za wszelkie info.

*

Offline pimpus sadelko

• 5146
  • Sprzęt: LooX n560, pda-n, iP4s, ipad 2
spv m3000
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 19, 2006, 19:50:10 »
sporo tych programow kupiles, nie maja instrukcji :?:

*

Offline niepokorny666

• **
  • 227
  • Sprzęt: Galaxy SII
Re: spv m3000
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 23, 2006, 22:07:42 »
Cytat: "sosi"
WITAM
Jestem nowym uzytkownikiem. Mam problem, ktorego w zaden sposob nie moge rozwiazac.
Mam wgrana automape(PL) oczywiscie(chodzi bez problemu) i chcialem wrzucic jeszcze IGO z mapa Europy, probowalem jeszcze TOM TOM'a.
W iGO nie moglem skonfig tele z GPS, zero satelit mimo tego ze GPS poszukal. A z tom tomem to juz wogole nic nie dalo sie zrobic.
Czy ktos z Was wie jaki typ mapy powinien byc dla spv m3000? i w jaki sposob sobie  ztym poradzic?
Z gory dzieki za wszelkie info.

IGO sam powinien Ci znalezc GPS, chyba ze nie zlapał fixa...
Tomtom - hmm przypuszczam,ze nie masz legala, bo sie sam instaluje i tworzy odpowiednie katalogi, ale o tym nie na forum.