Ślad obok drogi

• 32 Odpowiedzi
  • 9789 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Ślad obok drogi
« Odpowiedź #30 dnia: Lipiec 01, 2008, 09:30:06 »
Ja z kolei podczas zmiany czasu (z zimowego na letni) jechałem akurat nocą. Jakie było moje zdziwienie, kiedyt o koło drugiej okazało się, że nie jade obwodnicą trujiejską, tylko znajduję się w pobliżu Obwodu Kaliningradzkiego i jadę z prędkością 788km/h. Miałem ten problem przez blisko godzinę, później wszystko wróciło do normy.

mialem dokladnie to samo tydzien temu. wjechalem z E7 do gdanska i zaczal sie bal. wjechalem na obwodnice i dalej byl bal. nie pomagalo ponowne uruchamianie mapy. dopiero na koncu obwodnicy sytuacja sie poprawila. predkosc przelotowa na liczniku ok 140 km/h, godziny 6-7 rano niedziela. oczywiscie automapa pokazywala, ze lece po krzakach z predkoscia 500-650 km/h

Wygląda, że AM świruje w określonych miejscach.

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
« Odpowiedź #31 dnia: Lipiec 01, 2008, 14:27:15 »
Tak, podobny efekt obserwowałem na A2 zawsze w tym samym miejscu (okolice zjazdu Wartkowice) jadąc w kierunku na Stryków. Ale dziwne jest to, że któregoś piękno dnia zjawisko ustało i teraz jest już dobrze. No i gdzie tu jest przysłowiowy pies pogrzebany?

*

Offline twinsen

• 528
  • Sprzęt: FS Pocket Loox n560, Samsung i9000 Galaxy S
« Odpowiedź #32 dnia: Lipiec 01, 2008, 15:48:40 »
Wysłałem list do supportu, odpowiedzieli że przekażą to do analizy do odpowiedniego działu,
kilku z nas spotkało się z tym problemem, więc niech oni się męczą żeby go znaleźć (nawet,
jeśli pozornie bez związku - związany jest z obsługą POI)  :ok:
--
twinsen