Skórka w dolnym menu

• 6 Odpowiedzi
  • 1021 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Dadziu

• **
  • 106
    • www.dsstudio.com.pl
Skórka w dolnym menu
« dnia: Lipiec 14, 2005, 08:46:25 »
Witam. Czy da się zmienić jakoś skórkę w dolnym panelu AM? Chodzi mi o to miejsce gdzie jest "menu" i ikonki lupy, trasy, skali, gps i zmiana trybu nocego na dzienny. Mam zainstalowany wisbar advance i on podkłada swoje tło sprawiając, że ikonki są nieczytelne.

*

Offline WaldekGo

• 1522
    • smartphone.net.pl
  • Sprzęt: Touch HD2, TyTN II, Hero, Diamond, HTC p3300, SPV, SPV e200, SPV c500, SPV c550
Skórka w dolnym menu
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 14, 2005, 12:11:26 »
da się, wystarczy czytać forum PRZED napisaniem cokolwiek

*

Offline MaDuch

• 1518
  • Sprzęt: HTC Touch HD2, SGS, HTC TouchPro, Asus 636
Skórka w dolnym menu
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 14, 2005, 12:38:26 »
Albo czytając instrukcję obsługi AM, że nie wspomne o przejrzeniu listy opcji z menu AM ;)
Polecam Regulamin forum !!

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Skórka w dolnym menu
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 14, 2005, 12:47:56 »
Wejdz do ustawien WisBar Advance i odznacz by aplikacja Automapa byla wylaczona z tego nakladania skorek.

Skórka w dolnym menu
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 14, 2005, 12:53:01 »
Ale daliście odpowiedź :) (fakt było wcześniej ale czasami najprostrze odpowiedzi na pytania jest ciężko znaleźć)
Ciekawe czy MaDuch przeczytał posta z pytaniem :)

Wcale nie chodzi o AM tylko o problem z WisBarem, który nakłada się na AM.
Aby tego nie było, trzeba wykluczyć w opcjach WisBara (Configure My Skinned Applications) AM jako program, na który nie ma być nakładana skóra Wisbara, tzn. po uruchomieniu AM należy ją zminimalizować, wejść do wcześniej wymienionej opcji WisBara i nacisnąć ADD. Powinna się wśród uruchomionych aplikacji pojawić AM i poprostu wybrać. Zatwierdzić i powinno działać.

Dopisane: Kurcze jak zwykle Jakub był szybszy.... ale mam nadzieję, że to Ci bardziej pomoże :)

*

Offline MaDuch

• 1518
  • Sprzęt: HTC Touch HD2, SGS, HTC TouchPro, Asus 636
Skórka w dolnym menu
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 14, 2005, 13:33:13 »
Cytat: BzYczekMaruSha
Ale daliście odpowiedź :) (fakt było wcześniej ale czasami najprostrze odpowiedzi na pytania jest ciężko znaleźć)
Ciekawe czy MaDuch przeczytał posta z pytaniem :)

Wcale nie chodzi o AM tylko o problem z WisBarem, który nakłada się na AM.
Aby tego nie było, trzeba wykluczyć w opcjach WisBara (Configure My Skinned Applications) AM jako program, na który nie ma być nakładana skóra Wisbara, tzn. po uruchomieniu AM należy ją zminimalizować, wejść do wcześniej wymienionej opcji WisBara i nacisnąć ADD. Powinna się wśród uruchomionych aplikacji pojawić AM i poprostu wybrać. Zatwierdzić i powinno działać.

Dopisane: Kurcze jak zwykle Jakub był szybszy.... ale mam nadzieję, że to Ci bardziej pomoże :)

Czytał, czytał. Można po prostu na niego odpowiedzieć i tak i tak. Również w AM po jej włączeniu można ustawić skórkę bez względu na ustawienia WisBara. Stąd taka właśnie odpowiedź.
Polecam Regulamin forum !!

*

Offline Dadziu

• **
  • 106
    • www.dsstudio.com.pl
Skórka w dolnym menu
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 14, 2005, 14:52:52 »
Dzięki za informacje. Faktycznie żle szukałem.