Witam,
jestem zupełnuie nowy w temacie PDA i nawigacji, więc proszę o wyrozumiałość

Mam HTC Kaisera i AM w wersji 5.0.5 na płycie. Po instalacji na sd wszystko było OK. Potem przyszedł mi do głowy pomysł na zainstalowanie 5.0.7 Plik instalacyjny ściągnąłem ze strony AM do pc-ta.
Potem zacząłem taka ilość kombinacji, że sam już nie pamiętam co robiłem. W rezultacie było formatowanie karty sd do systemu plików FAT (zgodnie z zaleceniami) i ponowna instalacja AM 5.0.7 Teraz wszystko (w sensie samego programu) działa dobrze.
Napotkałem następujące trudności: pojawiła mi się druga karta sd w eksploratorze KAisera (było w innym wątku). Rozwiązałem przez wykasowanie całego foldera i reset. Jest ok.
Problem, który nie wiem jak ugryźć, jest następujący: jest instalacja AM na karcie sd. Natomiast w folderze "Moje urządzenie" (a więc pamięć pda) jest katalog AutoMapa EU a w nim plik _wm5Am. Czy to tak powinno być? Czy też coś pochrzaniłem? Dodam, że wybranie tego pliku uruchamia Am w najnowszej wersji.
Będę wdzięczny za pomoc i próbę wyjaśnienia mi, co się dzieje i co ewentualnie chodzi.
A swoją drogą, czuję, że dużo nauki przede mną w sprawach pda. A prawdę mówiąć, nie miałem na to ochoty, bo jestem humanistą, a nie informatykiem

Pozdrawiam
Krzysiek