A mnie to i tak wygląda na uszkodzenie karty - w części adresów, na której zainstalowałeś AM...
Nie sądzę, by było to uszkodzenie karty, gdyż podczas moich wielokrotnych "podchodów" do rozwiązania karta była wielokrotnie formatowana (zarówno szybkie, jak i pełne formatowanie programem Toshiba SD Memory Card Format), zawartość karty (AM3, AM4, pliki własne itp) wgrywana była w różnych kolejnościach. AM4 była zarówno przegrywana jako zawartość katalogu, jak też wielokrotnie instalowana - całkowicie z kartą w PDA oraz z kartą umieszczoną w czytniku w notebooku, co oczywiście zdecydowanie przyspiesza instalację i ogranicza błędy instalacji. Wszystko na nic - przez jakiś czas było dobrze i nagle wszystko zaczynało się od początku. Te problemy nie dotyczyły uruchomienia w tym samym czasie AM3...
Dopiero zmiana karty - od ponad 2 tygodni nie ma żadnych błędów! Poprzednią kartę wykorzystuję z innym przeznaczeniem i tutaj też absolutnie bezbłędnie się sprawuje... Jeszcze raz podkreślam, że w tych wszystkich zmaganiach błędy powstawały
tylko w katalogach Data Files i Settings Files , co moim zdaniem wskazuje na problemy AM4 z tą kartą i w konsekwencji miało oczywiście wpływ na funkcjonowanie AM4.
Co do sprzętu, to tak jak wyżej pisałem MIO P550 z procesorem 400MHZ, z pamięcią 128MB/64MB, WM5, lokalizacja Sunnysoft, karta SD 2 GB Kingston (obecnie 1GB Kingston Elite Pro). Support próbował wskazać mi potencjalne przyczyny błędów i jako jeden ze sposobów sprawdzenia sprzętu podał m.in. wymianę karty, a także po pojawieniu się w moim opisie sprzętu oprogramowania Sunnysoftu tutaj upatrywał przyczynę... Efekt jest taki, że z lokalizacją polską nie mam najmniejszego problemu, a po wymianie karty skończyły się (mam nadzieję!!!) problemy z AM4.
Pozdrawiam - Sum