0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mam tę subskrypcję w miplo i uaktualniam na bieżąco.
A inne POI z MIPLO widzi ? Być może należy jeszcze raz zapodać w opcjach AM przy Zarządzaniu POI - "Dodaj z pliku".
Edit: doczytałem, że u innych userów pojawił się ten sam błąd zatem jestem spokojniejszy i czekam na odpowiedź z supportu Chyba, że ktoś ma rozwiązanie?
No tak. Dostałem odpowiedź z supportu żeby usunąć ten plik z folderu MiploSync'a. Myk polega na tym, że u mnie ten plik nie występuje.Istnieje możliwość, że nieumiejętnie go szukam, więc jeśli ktoś zechciałby jeszcze mi dopomóc to będę wdzięczny.pozdrawiamfazzi
Witam u mnie też nie ma pliku o tej nazwie,ale usunąłem "config" i też pomogło
Cytat: andrep w Grudzień 11, 2008, 14:48:22Witam u mnie też nie ma pliku o tej nazwie,ale usunąłem "config" i też pomogłoJesteś pewien, że nie miał rozszerzenia *.xml?
Cytat: Dżeju w Grudzień 10, 2008, 11:19:25A inne POI z MIPLO widzi ? Być może należy jeszcze raz zapodać w opcjach AM przy Zarządzaniu POI - "Dodaj z pliku".Dlaczego "dodaj z pliku"? Przecież to jest operacja jednorazowa...Wystarczy zrobić "wczytaj plik" i mamy zawsze aktualne punkty.
Czyli, tak jak przypuszczałem, korzystanie z Windowsowych "ulepszeń" typu Eksplorator itp. ...