Witaj,
no dobra

mogę ponarzekać?

kilka moich sugestii
1) :lista dostępnych opcji" m/z powinna być ułożona alfabetycznie.. szukanie jest nieco utrudnione a wygląd jak by trochę chaotyczny. Być może sie mylę.. ale takie mam wrażenie.
2) myślę, że fajnie by było gdyby po naciśnięciu ikonki na podglądzie jakoś się ona wyróżniała np białą obwódką lub w inny sposób

kawał super roboty! gratuluję!
EDIT:
znalazłem "byka" ciężko będzie mi wytłumaczyć ale spróbuję.
Ustawiłem sobie "menu ekspert główne" do edycji. standardowo przycisk koniec jest na drugiej zakładce. Przeniosłem więc go na pierwszą zakładkę ale w miejsce 3 rząd i 3 kolumna. Po chwili stwierdziłem, że chce go mieć w 3 rząd i 1 kolumna. Naciskam więc ikonkę "polot" (znajdującą się w 3 rząd i 1 kolumna) i wstawiłem w to miejsce koniec. W tej sytuacji na pierwszej zakładce mam dwie ikonki koniec. Teraz chciałem w 3 rzędzie i 3 kolumnie wstawić "pilot" no i.. pojawia się problem. Jak naciskam na koniec w 3 rzędzie i 3 kolumnie i wybieram z listy przycisk pilot to zmienia sie nie ten w 3rz i 3k tylko ten w 3rz i 1k.. czyli jeśli są dwa takie same przyciski na jednej zakładce to zmienia ten bliżej początku. da sie zrozumieć o co mi chodzi?
EDIT2:
w oknie podglądu jestem na zakładce 3. naciskam strzałkę w lewo i przenosi mnie na stronę 1. naciskam jeszcze raz i przenosi na stronę pierwszą. raz w prawo i jest na zakładce 2.. są jakieś błędy przy przechodzeniu po zakładkach menu.
edit3.
jeśli np na pierwszej zakładce istnieje przycisk np "GPS" i na drugiej zakładce również "GPS" to nawet mimo tego, że jesteśmy na zakładce drugiej, naciskamy na niej przycisk GPS i chcemy go zamienić na jakiś inny to program zamieni ten który jest wcześniej - ten z pierwszej zakładki.