Mam kilka problemów z auto mapą 4.2:
1. Jak włączę auto mapę a następnie z niej wyjdę (nie wyłączając jej) to nie potrafię do niej z powrotem wrócić - gdy klikam jej ikonę aby do niej wrócić pojawia mi się jedynie jej tytuł na samej górze ekranu a pozostały obszar ekranu to standardowy pulpit z wm6.
2. Czasem dzieje się tak że auto mapa reaguje dopiero za drugim razem, np. klikam w ikonę menu w lewym dolnym rogu auto mapy i nic się nie dzieje, dopiero jak kliknę w dowolnym miejscu raz jeszcze to pojawia mi się oczekiwane menu, ale czasem dodatkowo dzieje się tak że za tym drugim kliknięciem wchodzi mi od razu do którejś z pozycji menu (tej której nie było widać na ekranie).
3. Jak wyjść z auto mapy żeby ją od razu wyłączyć ? Ja mam opcję wyłączenia auto mapy nieaktywną i jedynie mogę z niej wyjść nie wyłączając jej (później muszę ją wyłączyć ręcznie z okna gdzie są wyświetlane uruchomione programy).
4. Auto mapa czasem mi się wiesza gdy chcę coś w niej kliknąć, np. przechodzę do jakiegoś menu i dostaję biały ekrany i klepsydrę i to wszystko, jedyne co mogę później zrobić to reset.