Jako ze Koledzy pomogliscie mi z poprzednim problemem, to moze i tym razem bede mial szczescie.
Problem dotyczy oczywiscie programu Automapa 4.
Po zadaniu punktu Start i Koniec program pracowicie wyznacza trase, ale niestety przy jakichs 95% wyswietla komunikat
"Wystapila wewnetrzna niazgodnosc danych" i trasa niestety nie zostaje wyznaczona.
Rozumiem, ze to jest produkt Mikrosoftopodobny, ale z dobrze dzialajacym programem nie powinno chyba byc tego typu problemow ( za wyjatkiem MS Windowsow oczywiscie ).
Punkty Start i Koniec leza na legalnych trasach komunikacyjnych a nie gdzies poza nimi.
Punkty Start i Koniec uzyte w wyszukiwaniu lokalnych tras w zestawieniu z innymi punktami zwykle dzialaja OK i trase wyznaczaja, ale gdy Start jest w Warszawie przy ul Krepowieckiego 9 a koniec w Zielonej Gorze przy ul Wyszynskiego 15 to pojawia sie wyzej podany komunikat.
Moje pytanie zatem brzmi:
" czy to ja robie cos nie tak czy program jest jednak do bani i trzeba go jakos oszukac by chcial jednak zapracowac na pieniadze, ktore za niego dalem? , bo jak dotychczas to mam wrazenie, ze zostalem nabity w butelke przez producenta tego softu. Same problemy:("
Prosze o porade co z tym zrobic by nie wydawac kolejnyc kilkuset zlotych na zapewne nie lepszy program konkurencji.
Dziekuje i pozdrawiam, Yego