Witam ponownie. Tym razem mam problem z Miplo. A mianowicie chcąc zsynchronizować mio p560 ciągle wyskakuje mi błąd o numerze #1013. A przed uruchomieniem AutoMapy ciągle wyskakuje mi ten błąd i
musze Miplo zamykać z 5 razy żeby odpalić AutoMapę. Pisałem do supportu i dostałem odpowiedź lecz to nie pomogło. Oto odpowiedź: zalecamy sprawdzenie czy połączenie z internetem nie jest blokowane przez programy zarządzające dostępem do internetu (firewall, antywirusowy, webfiltry i inne kontrolujące internet) a jeżeli synchronizacja jest wykonywana na urządzeniu przenośnym to czy urządzenie posiada dostęp do internetu np. poprzez GPRS, WLAN, ActiveSync lub Windows Mobile Device Center i nie jest blokowane przez wyżej wymienione programy. Może wy wiecie o co chodzi z tym, wydaje mi się też, że po udanej synchronizacji z Miplo zawsze po takim samym czasie wyskakuje ten błą. I jeszcze jedno pytanko. Czym różni się synchronizacja jeśli podczas niej ustawie: podczas nawigacji, w domu przez AS/WMDC lub bez nawigacji AS/WMDC? Z góry dzięki i pozdro