0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Wyjmij kare z urządzenia i podłącz do komputera za pomocą czytnika kart.
Rozumiem, że najpierw wybierasz instalację na urządzeniu, a w następnym kroku SD-MMC lub coś podobnego a nie np. Resident Flash, bo wtedy instaluje się na wewnętrznym flashu (no chyba, że masz 1 czy 2 GB wbudowane).
dodatkowo tworzy mi nowy katalog "karta pamiêci"
Cytat: wrn w Wrzesień 13, 2008, 12:30:14dodatkowo tworzy mi nowy katalog "karta pamiêci"prawdopodobnie problem jest związany z nazwą karty pamięci w systemie, dlatego nie instaluje się na karcie tylko tworzy nowy katalogco do czytnika, to naprawdę warto zainwestować te kilka złotych, jeśli instalujesz mapy całej Europy to w czytniku instaluje się to w kilkanaście minut, a na urządzenie będzie się muliło godzinami
tez mi sie tak wydaje ze to kwestia nazewinictwa systemu, a raczej polskich znakow
Cytat: wrn w Wrzesień 13, 2008, 16:54:35tez mi sie tak wydaje ze to kwestia nazewinictwa systemu, a raczej polskich znakowA ustawiłeś język polski w systemie?
Skorzystaj z tego cab-a : http://download.era.pl/portal/Nawigacja.CAB
no mam nadzieje ze nie bede musial kupowac czytnika... bo nie po to wydalem kase na nowa licencje zeby jeszcze dokladac do czytnika...
16,25 zł Karta Pamieci KINGSTON SD 2GB + CZYTNIK KARTY
no mam nadzieje ze nie bede musial kupowac czytnika... bo nie po to wydalem kase na nowa licencje zeby jeszcze dokladac do czytnika... Bez przesady ,czytnik 20-30pln a wygoda wielka