Witam Kolegów klubowiczó.
Proszę o jakąś wskazówę w takiej oto sprawie:
Jestem legalnym użytkownikiem AutoMapy. Mam założone konto na Miplo. Do dzisiaj używałem nawigacji NavRoad 450 BV z AutoMapą EU. Wszystko ładnie chodziło i synchronizowło się z Miplo. MiploSync zainstalowane na kartę w nawigacji. Ale niestety NavRoad się popsuł i muszę wysłąć do naprawy gwarancyjnej. A że po niedzieli mam wyjazd, gdzie nawigacja byłaby pomocna, więc pożyczyłem od syna Larka Free Bird 43.1. Przełożyłem kartę zainstalowaną z AutoMapą do Larka i wszystko jest OK. AutoMapa ładnie działa. Więc chciałem uaktualnić swoje POI z Miplo. Chcę wgrać MiploSync do Larka a tu zong. Wyskakuje taki komunikat - "Nie można skopiować pliku. Sprawdź, czy użądzenie przenośne jest podłączone, czy jest na nim wolne miejsce i czy urządzenie nie jest zabezpieczone przed zapisem oraz czy działanie wszystkich programów instalacyjnych na urządzeniu zostało zakończone". Lark łączy się z PC-tem, mogę wgrywać na kartę co chcę, miejsca wolnego na karcie dużo.
Więc moje pytanie: DLACZEGO nie mogę zainstalować MiploSync na Larku? Czy już jak raz zainstalowałem na NavRoadzie to drugi raz nie można?
Czekam na jakąś odpowiedź.
Z podziękowaniem
Mirek