Problem y AM 3.9.7 na ACER e310 POMOCY

• 8 Odpowiedzi
  • 1315 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline wadolek

• 28
  • Sprzęt: Lark 35.7 , Acer e310
Problem y AM 3.9.7 na ACER e310 POMOCY
« dnia: Czerwiec 01, 2007, 20:51:06 »

Mam problem z Acerem 310 przy dodawaniu PU w AM wyskakuje mi komun. NIE MOzNA ZAPISAC DANYCH DO PLIKU am_pu_tump_uam i potem wyskakuje blad krytyczny i koniec zabawy. Trzeba robic HR :cry: :?: :?: :?:

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
Odp: Problem y AM 3.9.7 na ACER e310 POMOCY
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 01, 2007, 22:06:50 »

Mam problem z Acerem 310 przy dodawaniu PU w AM wyskakuje mi komun. NIE MOzNA ZAPISAC DANYCH DO PLIKU am_pu_tump_uam i potem wyskakuje blad krytyczny i koniec zabawy. Trzeba robic HR :cry: :?: :?: :?:
Ta wypowiedź jest tak jasna i wyczerpująca, że nic tylko udzielić odpowiedzi... gratuluje autorowi !
ISTQB Certified Tester

*

Offline wadolek

• 28
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 01, 2007, 22:20:45 »
Nie rozumiem czego tu nie ujalem . Gdy chce dodac P.Urzytkownika w AM to wyskakuje takie info jak w.w. Calosc mam zapisane na karcie SD, co mam jeszcze napisac

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 01, 2007, 22:59:03 »
Nie rozumiem czego tu nie ujalem . Gdy chce dodac P.Urzytkownika w AM to wyskakuje takie info jak w.w. Calosc mam zapisane na karcie SD...
... a kartę zabezpieczoną przed zapisem  :P

am_pu_tump_uam? chyba śnisz, w AM nie ma takiego pliku,
P.Urzytkownika? w AM ? oni nie znają ortografii? ;P
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

*

Offline wadolek

• 28
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 02, 2007, 09:00:05 »
Wyczerpujaca twa pomoc dzieki

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 02, 2007, 10:05:19 »
Nie rozumiem czego tu nie ujalem . Gdy chce dodac P.Urzytkownika w AM to wyskakuje takie info jak w.w. Calosc mam zapisane na karcie SD, co mam jeszcze napisac
Ok, może trochę przesadziłem, przepraszam.... W pierwszym podejsciu nie zrozumiałem bo zabrakło cudzysłowia i tekst z komunikatu zlał się z Twoim... ale do rzeczy - Ja nie mam takiego komunikatu, chyba coś Ci się nie zainstalowało albo zainstalowało niewłaściwie.... Ze swojej strony przed HR proponuje odinstalować przy pomocy instalatora (jest opcja odinstalowania), potem wyciąć fizycznie katalog AM EU a karty i ponownie wszystko zainstalować.

Pozdrawiam
ISTQB Certified Tester

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 02, 2007, 16:10:23 »
Wyczerpujaca twa pomoc dzieki

A czego się spodziewałeś?
Nie chce Ci się nawet poprawnie przepisać nazwy pliku, nie chce Ci się poprawnie użyć Caps Locka, ani cudzysłowu
rżniesz błędy ortograficzne od których czytania zbiera mi się na wymioty i nie chce Ci się nawet sprawdzić
błędów dostępnym na forum  modułem sprawdzania ortografii, wstawiasz jakieś badziewiaste
skróty (komun.), bo nie chce Ci się napisać trzech liter i równie badziewiaste znaczki (:cry: :?: :?: :?: ),
bo nie chce Ci się sprawdzić jakie emotikony działają na tym forum...

A oczekujesz, że nam się będzie chciało zgadywać, że masz zajętą większą część RAMU i tak duży plik UAM,
że AM  (która przy dodaniu nowego POI tworzy w katalogu głównym, tymczasowy plik _am_pu_tmp.uam
równy wielkością plikowi *.uam za karcie SD) próbuje zająć więcej RAMu niż ma do dyspozycji,
co skutkuje, najpierw wspomnianym przez Ciebie komunikatem, a zaraz potem błędem krytycznym
i będziemy na zmiany zgadywać, co możesz usunąć, bądź odinstalować by zniwelować niedobór pamięci?
Zapomnij  :P
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

*

Offline wadolek

• 28
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 02, 2007, 23:28:20 »
No oki masz racje ale to nie z lenistwa tylko cos mam nie tak z  klawiatura i to ona przestawia litery yamiast z to y itp.  :) ikony bylz z forum. Mimo wszystko dziekuje za pomoc :)

*

Offline Piotr1

• *
  • 75
  • Sprzęt: PDA i-mate, i900 Omnia
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 03, 2007, 17:20:51 »
No oki masz racje ale to nie z lenistwa tylko cos mam nie tak z  klawiatura i to ona przestawia litery yamiast z to y itp.  :) ikony bylz z forum. Mimo wszystko dziekuje za pomoc :)
Ustaw klawiaturę i język "Polski (programisty)"