Policja ma sprawdzać licencję na AM?

• 127 Odpowiedzi
  • 36790 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Policja ma sprawdzać licencję na AM?
« Odpowiedź #90 dnia: Listopad 21, 2008, 07:48:02 »

A dzisiaj w TOK FM coś jakby mówili o 10000 zatrzymanych i zabrali im wszystko....
[/quote]

Tak na CNN tez podawali to co na TOK FM o 10001.

Stuknijcie sie w łeb .

*

Offline Slawek_ps

• **
  • 153
  • Sprzęt: LOOX N520
« Odpowiedź #91 dnia: Listopad 21, 2008, 07:53:58 »
Stuknijcie sie w łeb .

Tak, a niektórym się już tak popie...ło, że zaczeli pisać w języku Putina i pewnie za posiadanie nielegalnej AM będą zsyłać na Syberię, już sa pierwsze oznaki.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #92 dnia: Listopad 21, 2008, 08:05:35 »
aha, a na xyz mówili że zatrzymali już 1.000.000 ...
i zabrali wszystkim wszystko łącznie z gatkami...

*

Offline piona

• 358
  • Sprzęt: Mio Moov
« Odpowiedź #93 dnia: Listopad 21, 2008, 08:26:06 »
Wg mnie to podpucha producentów AM. Bo się głośno zrobiło i o to chodzi. Co mniej rozgarnięci piraci kupią oryginał.
A jak ktoś się orientuje w przepisach to wie, że policjalnt nie ma prawa otwierać ci bagażnika samochodu bez nakazu przeszukania.
To tak jak te akcje pokazowe z pirackimi windowsami. Idzie informacja w świat, że robią naloty na domy prywatne np w xxx i na drugi dzień w sklepach xxx wykupione wszystkie oryginalne windy... :)
Tak samo mogliby Wam kontrolować, czy niemacie pirackich płyt cd w samochodzie.... :D
Nie siejcie więc paniki niepotrzebnie.
piona

*

Offline СП4УБВ

• 1106
  • Sprzęt: Motorola Atrix
« Odpowiedź #94 dnia: Listopad 21, 2008, 08:30:32 »
Slawek_ps, nie pop.... nie bój się o to drogi Sławku :) a język ten jest tak samo dobry jak każdy inny :P

*

Offline Slawek_ps

• **
  • 153
  • Sprzęt: LOOX N520
« Odpowiedź #95 dnia: Listopad 21, 2008, 08:36:28 »
Wg mnie to podpucha producentów AM. Bo się głośno zrobiło i o to chodzi. Co mniej rozgarnięci piraci kupią oryginał.
A jak ktoś się orientuje w przepisach to wie, że policjalnt nie ma prawa otwierać ci bagażnika samochodu bez nakazu przeszukania.
To tak jak te akcje pokazowe z pirackimi windowsami. Idzie informacja w świat, że robią naloty na domy prywatne np w xxx i na drugi dzień w sklepach xxx wykupione wszystkie oryginalne windy... :)
Tak samo mogliby Wam kontrolować, czy niemacie pirackich płyt cd w samochodzie.... :D
Nie siejcie więc paniki niepotrzebnie.
piona

Masz rację, sprzedaż AM spadła drastycznie, AM dają już w ORANGE za darmo, jakość tego programu spada, ludzie którzy poinstalowali AM nie chcą przedłużać licencji, program można kupić już za 150zł, o problemach każdej wersji można poczytać na tym forum, jak nie można konkurować jakością programu, trzeba puścić jakąś plotkę może sprzedaż wzrośnie.
Napisane: Listopad 21, 2008, 08:34:30
Slawek_ps, nie pop.... nie bój się o to drogi Sławku :) a język ten jest tak samo dobry jak każdy inny :P

Masz rację Drogi Przyjacielu, brakuje mi tutaj tylko wstawek w j. chińskim. Akurat Twój cytat zrozumiałem, mam legalną wersję, ale czy śpię spokojnie.....? Jeśli tylko AM miałaby przywrócić mi  dobry sen i samopoczucie kupiłbym ze 10 licencji, wyszłoby taniej niż wizyty u lekarza i w aptece.
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2008, 08:47:17 wysłana przez Slawek_ps »

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #96 dnia: Listopad 21, 2008, 09:54:43 »
Cytat: sp4ubw
А мне все равно, а мне все равно, пока у меня лицензированная версия это я могу спать покойно.

Jeśli już piszemy cyrylicą. :)

Ano :)
fakt, że u mnie zabrakło cudzysłowia, więc nie widać że to cytat z zajęczej piosenki.
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

*

Offline stefanekmac

• **
  • 124
  • Sprzęt: keiser+navroad 460
« Odpowiedź #97 dnia: Listopad 21, 2008, 10:46:45 »
 W moim miasteczku policja za pomoca pewnego programu odnalazla włwściciela obrazów porzuconych przez zlodzieja.  A potem inna policja znzlazła że ten program to pirat na służbowym kompie.Ilość nielegalnego oprogramowania na ich kompach jest duża.Więc o jakim ..państwie prawa jest mowa.To fikcja przez najbliższe 25 lat.Aha kiedyś trzeba było wozić homologację do cb radia,jakieś 3 lata temu.O to to trochę sprawdzali bo ich cb wkurzało i antenkę widać z daleka.Ale to se ne wrati pane hawranek
sagem,nokia 3210,nokia 6320,nokia 6310,nokian70.mdaII,nokiae66.mda IIIkeiser.

« Odpowiedź #98 dnia: Listopad 21, 2008, 11:54:23 »
No dobra jak już wspominałem w poprzednim poście.........................
Załóżmy że jestem Piratem i się boje....  :P Gdy mnie dopadnie kontrola "misiaczków" i bedą chcieli do kontroli moje urządzenie. To w trakcie oddawania zrobie HARD RESET i co mi zrobią wtedy? Taka procedura HARD RESETU trwa przeważnie do 1 Sekundy  :ok: I teraz niech se szukają... Hehe

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
« Odpowiedź #99 dnia: Listopad 21, 2008, 12:08:07 »
No dobra jak już wspominałem w poprzednim poście.........................
Załóżmy że jestem Piratem i się boje....  :P Gdy mnie dopadnie kontrola "misiaczków" i bedą chcieli do kontroli moje urządzenie. To w trakcie oddawania zrobie HARD RESET i co mi zrobią wtedy? Taka procedura HARD RESETU trwa przeważnie do 1 Sekundy  :ok: I teraz niech se szukają... Hehe
A mapy np Europy też masz w pamięci PDA ?
Czy Hard Reset formatuje kartę?
 :O
zeby nie było wątpliwości... to jestem wrogiem piratów.
Pytanie jest inne: czy jak w aucie wiezie się PDA, komórkę, kamerę, radio, CB Radio, hulajnogę, dodatkowe halogeny i jeszcze kilka innych rzeczy to na każde trzeba mieć przy sobie rachunek bo jakiś niedouczony cymbał może mi to zabrać na  drodze?
Zawsze można przekazać obywatelowi zaproszenie na posterunek w celu wyjaśnienia.
Policja drogowa to niech się zajmie piratami ale drogowymi.
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2008, 12:17:25 wysłana przez puniek »
ISTQB Certified Tester

« Odpowiedź #100 dnia: Listopad 21, 2008, 17:06:25 »
Nazywanie policjantow niedouczonymi cymbałami to lekka przesada.
Moze sam jestes cymbalem ? Ktoz to wie ...

*

Offline Powhatan

• 771
    • http://www.powhatan.republika.pl
  • Sprzęt: Mio P350, Loox n560 wyposażone w AM 3 i 5 oraz Garminy eTrex i GPSmap60CSx z GPMapą 2007.2
« Odpowiedź #101 dnia: Listopad 21, 2008, 18:16:40 »
 :(
Na podstawie pojawiających się tu wypowiedzi,
można sądzić że większość obecnych na tym forum
nie posiada ważnego MIPLOKODU.
 :S

*

Offline derwer

• **
  • 108
  • Sprzęt: NavRoad Vivo ST, SD-HC 32GB, AM 3/4/5/6
« Odpowiedź #102 dnia: Listopad 21, 2008, 18:49:18 »
Trochę tak może nie na temat, ale przypomniały mi się 2 przypadki dyskusji z Policją:

1. Tak z 10 lat temu - jechałem z miejsca pracy do domu rodzinnego (ok. 300 km.). Zatrzymała mnie policja w środku nocy na rutynową kontrolę. Widzą: w aucie kilka komputerów, jakieś drukarki.
Pytanie:
- a faktury na to, to pan ma?
Ja bez zastanowienia:
- Faktury, to ja wystawiam
- aha, to niech pan jedzie dalej

2. tak gdzieś 1994, może 1995 rok. Jadę po Warszawie. Na przednim siedzeniu pasażera leży sobie komórka,  a wtedy bydle ważyło ze 2 kg i było nieco mniejsze od encyklopedii - papierowej, nie na CD  ;)
Zatrzymuje mnie patrol też na rutynową kontrolę. Widzą telefon.
Pytają:
- a  nie kradziony czasem?
Odpowiadam nieco nie na temat:
- jakby mi ukradli, to zgłaszam do Centertela, i Centertel natychmiast blokuje aparat, wtedy jest bezużyteczny.
- aha, to niech pan jedzie dalej.

To tyle - nieco nie na temat ;)

--
Pozdrawiam.

Adam.

*

Offline xaltuton

• 396
    • http://www.xaltuton.com
  • Sprzęt: F-S N560, Asus P535, Samsung  I8000, Sony Xperia Z
« Odpowiedź #103 dnia: Listopad 21, 2008, 18:58:49 »
piona

Przyklad o nalotach na dom jest akurat nietrafiony, bo policja miala pozwolenie prokuratora na przeszkania.
Gdzie wszyscy myślą tak samo, nikt nie myśli zbyt wiele.

*

Offline Yoggi

• Nasz Poeta
  • 507
  • Sprzęt: LOOX N-560 GPS+ACER n35 GPS+ I-Phone 16 GB
« Odpowiedź #104 dnia: Listopad 21, 2008, 19:13:41 »
A jaki problem zrobić hologram-naklejkę z nadrukiem "mam licencję na AM nr." albo "jestem użytkownikem AM:..." naklejaną jak holo-winietka lub naklejka rejestracyjna na przednią szybę pojazdu od wewnatrz ?
No właśnie.Jak kiedyś był pomysł z nalepką Automapa na tablicę rejestracyjną(na tę ramke na dole) to umarł śmiercia naturalną,a mi się akurat spodobał.Lepsze to niż te duperele ,które ci w warsztacie nakleją,że naprawiali ci samochód i robią sobie darmowa reklamę.  :grin:
kiedyś trzeba było wozić homologację do cb radia,jakieś 3 lata temu.O to to trochę sprawdzali bo ich cb wkurzało i antenkę widać z daleka.
A teraz nie trzeba i się debili namnożyło.Co drugie słowo to k...a. Odkąd nie trzeba zezwoleń radia dostają nieodpowiedzialni ludzie.Nie byłoby problemu gdyby nie to,że ostrzega przed Policją.Jakby z dnia na dzień przestano ostrzegać to po roku na 19 byłaby martwa cisza. A teraz jeden beka,drugi pierdzi,trzeci puszcza ten stary tekst jak babcia przez pomyłkę dodzwoniła sie na komisariat.Czwarty to dziecko ,które dorwało się do radia bo tata ogląda wiadomości i puszcza idiotyczne teksty,Piąty puszcza muaykę z radia w samochodzie a szósty usiadł na tyłku i marszczy gruchę czyli stawia nośną i nie idzie się z nikim dogadać.
A ja i tak wożę w schowku ksero świadectwa homologacji.NIKT NIGDY o nie nie zapytał.Nikt nie chciał radia sprawdzać.Ani razu nie musiałem go wyciągać i nigdy nie było przydatne i potrzebne.Ale mam.W razie czego - minuta i spokój.Bo co mi zależy?? Jak ukradną auto i radio to od razu ze świadectwem.I tak mi sie do niczego nie przyda bez radia.
A w ogóle ten temat to bicie piany.Dopóki media nie podadzą choćby jednego solidnie udokumentowanego przypadku takiej sytuacji,to rozmowa na ten temat nie bardzo ma sens.Co najwyżej to można swój pogląd na sprawę wymienić,bo dyskutować na razie nie ma o czym.Ktoś wystrzelił a Polska sie w posadach zatrząsła.Niechby i sprawdzali.Mam legal i niech sobie zabierają.O ile im go oddam.Bo moze im nie oddam.  :grin:
Lepiej rok odsiedzieć w celi - niźli słuchać Wuwuzeli
Trąba bowiem tak ogłusza,że człowieka cierpi dusza.

*

Offline RUKAT

• 2388
  • Sprzęt: POCO X3 NFC
« Odpowiedź #105 dnia: Listopad 21, 2008, 19:23:51 »
Koledzy. Jak na razie dyskusja idzie wokół jakiegoś niewydarzonego artykułu. A czy jest ktoś kto taką policyjną kontrolę nawigacji przeżył a tym bardziej ktoś komu zatrzymano do kontroli jego legalną AM ? Jeśli nie to ten wątek to tylko bicie piany .    B)
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

*

Offline grzemach

• 269
    • Info Enterprise
  • Sprzęt: HTC TyTN II
« Odpowiedź #106 dnia: Listopad 21, 2008, 19:43:32 »
Koledzy. Jak na razie dyskusja idzie wokół jakiegoś niewydarzonego artykułu. A czy jest ktoś kto taką policyjną kontrolę nawigacji przeżył a tym bardziej ktoś komu zatrzymano do kontroli jego legalną AM ? Jeśli nie to ten wątek to tylko bicie piany .
Coś w tym jest... Mnie ostatnio zatrzymali (31październik) HTC na przedniej szybce pokazujący drogę, nawet nie zapytali się o AM, czy coś.
Wydaje mi się, że tak jak to ma miejsce czasami na lotnisku, czy gdzieś w miejscach 'podwyższonego ryzyka' będzie sprawdzony IMEI to i nawigacja będzie sprawdzona od razu.

*

Offline Yoggi

• Nasz Poeta
  • 507
  • Sprzęt: LOOX N-560 GPS+ACER n35 GPS+ I-Phone 16 GB
« Odpowiedź #107 dnia: Listopad 21, 2008, 19:45:47 »
Przynajmniej plus tego tematu,że sie forum AM rozruszało i nie ma nudy.  :grin:
Bo inaczej to by się do zamkniecia i ewentualnego odmrożenia w przyszłości nadawało.  :wink:
Poza tym dyskusja stąd przeniesie sie na inne fora.Jutro pewnie będzie na Onecie i Dziennik.pl.
Byc może nawet ktoś popuści (nie,nie w spodnie)tylko wodze fantazji i napisze tam,że to prawda i takie przypadki już miały miejsce
(wiecie - wujek ma kumpla,który ma kumpla,który podobno zna kogoś- kto z kolei zna kogoś komu się to przydarzyło!!!) itp.itd.
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2008, 19:48:06 wysłana przez Yoggi »
Lepiej rok odsiedzieć w celi - niźli słuchać Wuwuzeli
Trąba bowiem tak ogłusza,że człowieka cierpi dusza.

*

Offline sonepar

• **
  • 131
  • juz Android na SIII - na razie niesmak
  • Sprzęt: teraz S3,wczesniej hd2, hd, n80, iphone i inne
« Odpowiedź #108 dnia: Listopad 21, 2008, 19:57:33 »
Koledzy. Jak na razie dyskusja idzie wokół jakiegoś niewydarzonego artykułu. A czy jest ktoś kto taką policyjną kontrolę nawigacji przeżył a tym bardziej ktoś komu zatrzymano do kontroli jego legalną AM ? Jeśli nie to ten wątek to tylko bicie piany .    B)
no wlasnie bicie piany, wiec poslalem zonę po lody i bita smietane

fajnie sie czyta te Wasze fantazje
czy wyobrażacie sobie jak policja Was zatrzymuje i oddajecie ze spokojem i pokora telefon Pda na sprawdzenie na kilka (daj Boże) dni, i co tak bez nawigacji telefonu i PDA jak wrócicie do domu?

« Odpowiedź #109 dnia: Listopad 21, 2008, 20:39:20 »
No moje dawne MIO jak poszlo do serwisu na kilkanascie dni to chodzilem struty jakby mnie kobieta rzucila.O niczym innym nie myslalem i choc nie potrzebowalem nawigacji w te dni to jakos zle sie czulem nie widac jej na polce.

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
« Odpowiedź #110 dnia: Listopad 21, 2008, 20:40:07 »
Nazywanie policjantow niedouczonymi cymbałami to lekka przesada.
Moze sam jestes cymbalem ? Ktoz to wie ...
A niby czemu ktoś kto pracuje w Policji ma z zasady bys wyjetym spod oceny?
Jeśli ktos zabiera urządzenie człowiekowi na zasadzie widzi mi sie bo nie wie jak sprawdzić legalność lub nie umie spisać człowieka by mu wysłać zaproszenie do najbliższej jednostki policji top jest nie tylko cymbałem ale do tego palantem i to opłacanym z moich ciężko zapracowanych podatków.
ISTQB Certified Tester

« Odpowiedź #111 dnia: Listopad 21, 2008, 20:54:09 »
Szkoda slow ...
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2008, 20:58:31 wysłana przez Loox_Man »

*

Offline Powhatan

• 771
    • http://www.powhatan.republika.pl
  • Sprzęt: Mio P350, Loox n560 wyposażone w AM 3 i 5 oraz Garminy eTrex i GPSmap60CSx z GPMapą 2007.2
« Odpowiedź #112 dnia: Listopad 21, 2008, 21:13:22 »
Szkoda slow ...
ano i racja ...

Proszę o wybaczenie za odbieganie od tematu, ale przeważnie jest tak, ze ten co na co dzień nie potrafiąc się wysłowić wiesza psy na policji i innych pochodnych służbach Resortu SW w przypadku zatrzymania na drodze za jakieś przewinienie, płaszczy się i ślini aby urwać kilka punktów z tego na co zasłużył swoja nieumiejętnością bezpiecznej  i zgodnej z przepisami oraz zwyczajami jazdy.
Oczywiście potem na takim forum jak to, opowie wszystkim, jak zrobił w głąba tępego  krawężnika w białej czapce.

Sam w swoim zyciu nie raz trafiłem na głupawego policjanta, ale nie jest to reguła i nie należy tego uogólniać. Są tam tacy sami ludzie jak i na tym forum. :ok:

Policja to nie Straż Miejska. :E
« Ostatnia zmiana: Listopad 21, 2008, 21:49:40 wysłana przez Powhatan »

*

Dżeju

« Odpowiedź #113 dnia: Listopad 21, 2008, 22:36:56 »
... Sam w swoim zyciu nie raz trafiłem na głupawego policjanta, ale nie jest to reguła i nie należy tego uogólniać. Są tam tacy sami ludzie jak i na tym forum. :ok:

Święte słowa  :ok:   :ok:   :ok:  Władzę należy szanować, jakby ich nie było, to dopiero by było  :evil:

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #114 dnia: Listopad 21, 2008, 22:47:04 »
Tak się zastanawiam, czy lepszym działem dla tego wątku nie byłby HP...
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

*

Dżeju

« Odpowiedź #115 dnia: Listopad 21, 2008, 23:11:53 »
Na bank do HP   B)

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #116 dnia: Listopad 21, 2008, 23:22:25 »
Raczej czas go zamknac bo sie wyczerpal :)
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline dziadek7

• 745
  • Sprzęt: Mot. V3 , Mio p550 , HTC Diamond , Omnia2
Z licencją nawigacji trzeba będzie jeździć .................
« Odpowiedź #117 dnia: Listopad 23, 2008, 13:01:18 »
Autor: Newsroom IDG.pl/TZ
20 listopada 2008 17:45Zmień rozmiar liter:   
Już wkrótce wszyscy kierowcy, którzy posiadają w swoich samochodach nawigację GPS będą musieli posiadać przy sobie certyfikat potwierdzający jej legalność. Komenda Główna Policji już zapowiedziała wzmożone kontrole na drogach. Dla przypomnienia warto dodać, że za posługiwanie się piracką kopią automapy w samochodzie grozi do pięciu lat więzienia.

Funkcjonariusze policji już od dłuższego czasu przechodzą regularne szkolenia z zakresu ochrony praw autorskich - informuje Komenda Główna Policji. Kontrola legalności GPS będzie przeprowadzana na drogach w całym kraju. W akcji poza policją uczestniczy służba celna i inspektorat transportu drogowego.

"Kierowcy muszą brać pod uwagę, że podczas rutynowej kontroli może być także zakwestionowana legalność oprogramowania GPS. Sprzęt zostaje wówczas odebrany kierowcy za pokwitowaniem, zabezpieczony i poddany ocenie biegłych. Wybierając się w podróż, radzę zabrać ze sobą dokumentacje sprzedaży programu wraz z certyfikatem" - mówi Joanna Kącka, podinspektor z Komendy Wojewódzkiej Policji w Łodzi.

Kierowcy coraz chętniej korzystają z nawigacji GPS - niestety nie wszyscy wybierają do tego legalne oprogramowanie. Jak przewidują prawnicy, sprawy o korzystanie z "piratów" wkrótce wzrosną.

"Obawiać się mogą jedynie kierowcy, którzy posiadają automapy nielegalnie ściągnięte z Internetu. Przecież zabranie do samochodu karteczki z potwierdzeniem oryginalności produktu nie stanowi większego problemu, więc uczciwi kierowcy nie mają się czego obawiać" - mówi prawnik Adam Jaskóła.

Jak dodaje Jaskóła, operacja policji nie jest skierowana przeciwko kierowcom. Głównym celem są osoby handlujące automapami bez licencji producenta. Na terenie Łodzi z tego powodu już zatrzymano dwie osoby.
--------------------------------------------------------------------------------

źródło:  http://www.idg.pl/news/175377/Do.wiezienia.za.korzystanie.z.GPS.html
"Wnuczku jak się nazywa ten Niemiec
który mi ciągle coś chowa ?
Alzheimer dziadku ;-)  "

*

Offline noise

• 383
    • VirtualStudy.pl
  • Sprzęt: HTC ONE S
Policja sprawdza licencje na nawigację – Kaczka dziennikarska!
« Odpowiedź #118 dnia: Listopad 28, 2008, 22:59:25 »
Pewnie zaraz jakis moderator wytnie tego posta ale musze to napisac bo niezly kibel wyszedl z newsem na pdaclub ktory sznowalem zawsze za dobre newsy... no moze poza tymi o AM

Zadzwonilem do AM aby sie przekonac i co uslyszalem opisalem na moim blogu.
Zapraszam http://noiserobert.spaces.live.com
« Ostatnia zmiana: Listopad 28, 2008, 23:33:14 wysłana przez noise »

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
Odp: Policja sprawdza licencje na nawigację – KLAMSTWO!
« Odpowiedź #119 dnia: Listopad 28, 2008, 23:07:18 »
Ja nie odniosłem wrażenia, że portal PDACLUB jest związany i lansuje AutoMapę  :shock: Ktoś kto napisał artykuł może to wyssał z palca a może nie, powinieneś go zapytać skoro taki z Ciebie "detektyw", żal.pl Chciałeś zareklamować bloga ? Na to wygląda ta prowokacja.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G