"sam (...) używałem nielegalnej AutoMapy (...) po jakimś czasie używania doszedłem do wniosku, że skoro korzystam, program się sprawdza, pomaga mi to aby być w zgodzie z własnym sumieniem i zwyczajną uczciwością kupiłem licencję na AutoMapę i w żadnym stopniu tego nie żałuje.
Chcielibyście, żeby owoce Waszej ciężkiej pracy, włożonego wysiłku i trudu ktoś zwyczajnie kradł i śmiał się Wam prosto w twarz z tego jaki on jest sprytny, bo nie musi za coś płacić."
Klusek... no przyznaj sie ze zaspany byles... bo az taki glupi to chyba nie jestes...

1. jestes zlodziejem, co sam przyznajesz. (zlodziej to ktos kto cos ukradl, niekoniecznie caly czas kradnie)
2. "jakis czas uzywania"... 3 lata?

3. "uzywalem (...) i doszedlem do wniosku, ze skoro korzystam" - bystrzak. korzystal "jakis czas" i doszedl do wniosku ze korzysta...
4. "skoro program pomaga, sprawdza sie" czyli dobry program ktory nie pomaga, albo niezbyt dobry ktory pomaga kradniesz dalej?
5. czemu gdy "zwyczajnie kradles" smiales sie w twarz autorom automapy?
6. no nie mow tylko ze myslales ze jestes sprytny?!!

pozdrawiam.
Napisane: Listopad 20, 2008, 14:28:20
Śmiej się śmiej, niech Ci na zdrowie wyjdzie, ale uwierz, że nie wszyscy są tacy jak Ty i zdarzają się jeszcze uczciwi ludzie.
jak spotkasz jakiegos to nie przyznawaj sie do zlodziejstwa.