...Wysłałem Ci dzisiaj mailem kolejne cztery uporządkowane kategorie hipermarketów. Deklaruję, że mogę się również nimi opiekować i dalej rozwijać...
Dzięki Cat^.
W tej chwili jesteś moderatorem następujących kategorii:
Neste, Auchan, Carrefour, Geant oraz Media Markt
Każdy kto ma prawa moderatora został oznaczony przy swoim nicku ikoną moderatora.
Standardowo moderatorem jest/będzie:
- autor kategorii
- aktywny uczestnik kategorii (jeśli wyrazi chęć)
Oczywiście im więcej moderatorów w jednej kategorii tym więcej problemów (jak w życiu) więc docelowo będziemy dążyli do przekazania władzy w ręce jednej osoby (szczególnie w kategoriach "małych"). W "dużych" kategoriach, siłą rzeczy musi być więcej osób bo jedna nie będzie w stanie obrobić wszystkich punktów.
Dziękujemy Szlufikowi i Piotrkowi za aktywne włączenie się w weryfikację punktów w kategorii Fotoradary i Suszarki.
I jeszcze ogromna prośba do wszystkich autorów kategorii. Proszę podczas synchronizacji przez www nie używać bez potrzeby funkcji nr 3 "Usuwaj punkty z katalogu". W wiekszości przypadków powoduje to wykasowanie kilku/kilkudziesięciu punktów z bazy (a wtedy ja piszę do Was maila z prośbą o przywórcenie punktów).
Kilka podstawowych reguł dotyczących administrowania swoją kategorią wkrótce do Was roześlemy i będziemy prosili Was o ich przestrzeganie.
[Dodano: 2005-04-15 01:37:07]
Według pomysłu lmb każdy punkt w bazie ma unikalny ID.
Teraz identyfikacja punktów będzie łatwiejsza.
Dzięki lmb za dobry pomysł.