Witajcie.
Na wstępie małe introduce, mam na imię Robert, jestem z Łodzi. Posiadam AM z mapami Polski Łódzi i Warszawy.
Bawię się sprzętem od kilku dni i spodobało mi się tworzenie POI.
Zgrałem wszystkie ikonki do jednego archiwum, wszystkie zmniejszone do rozmiaru 246 bajtów.
Oto link
http://jarry.ifreepages.com/am/ikony/ikony_poi.zip Tak przygotowane ikonki trzeba tylko rozpakować i wrzucić do katalogu z programem AutoMapa, ta informacja dla ewentualnych zupełnych początkujących którzy odszukają ten post przez wyszukiwarkę

Będę podawał datę aktualizacji pliku -->>> 07.02.2005
Ostatnie zmiany: Telepizza,FIAT,Pizza,Kawiarenka Internetowa,Lunapark,Zabytek,Golf,Stadion Pilkarski,Volkswagen,Mitsubishi,Honda,Chevrolet,BMW,Garbus
Zaproponowałem rawco aby udostępnił możliwość ściągnięcia wszystkich kategorii w postaci plików o nazwach nazwakategorii.uam w jednym archiwum typu zip. Ja osobiście mam na PPC wszystkie pojedyńcze pliki kategorii i jak dodaję jakiś POI to najpierw wczytuję dany plik kategorii i dopiero dodaję. Później jak synchronizuję to trwa to sporo poniżej jednej sekundy. Wydaje mi się że to wygodna i ekonomiczna metoda. Choć bawię się kilka dni i jeszcze większość spraw jest dla mnie nie jasna.
pozdrawiam wszystkich i proszę o ocenę czy taki sposób jak ja opisuję moje punkty jest właściwy? Myślę że nie ma przeciwskazań bo czasem dobrze znać godziny otwarcia i tel a plik nie rośnie bo zdaje się na każdy punkt ilość bajtów jest stała.
jarry