Podświetlanie

• 7 Odpowiedzi
  • 1596 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Tytan

• 565
  • HTC Touch Diamond2 + 8GB + Krusell Orbit
    • Topaz ROM
Podświetlanie
« dnia: Lipiec 15, 2005, 13:52:37 »
Loox 720 + Automapa nie wyłącza się samoczynnie podświetlanie
chociaż w opcjach pocketa jest ustawiony czas zwłoki.
Czy jest na to rada?
to pa z to je s to

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Podświetlanie
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 15, 2005, 16:38:36 »
Automapa automatycznie wylacza ta funkcje, bo byloby to raczej niewskazane w czasie nawigacji.

*

Offline Tytan

• 565
    • Topaz ROM
Podświetlanie
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 15, 2005, 18:12:36 »
Cytat: Jakub Kańczugowski
Automapa automatycznie wylacza ta funkcje, bo byloby to raczej niewskazane w czasie nawigacji.

Czyli to jest efekt zamierzony ale nie do końca racjonalny
bo przecież należy dać możliwość wyboru. Przyciskanie power za każdym razem aby wyłączyć podświetlanie jest wkurzające.
to pa z to je s to

Podświetlanie
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 15, 2005, 18:48:04 »
Cytat: Tytan
Cytat: Jakub Kańczugowski

Czyli to jest efekt zamierzony ale nie do końca racjonalny
bo przecież należy dać możliwość wyboru. Przyciskanie power za każdym razem aby wyłączyć podświetlanie jest wkurzające.

AM ma mozliwosc wylaczania ekranu - mozesz sobie to przypisac do przycisku sprzetowego.

*

Offline Tytan

• 565
    • Topaz ROM
Podświetlanie
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 16, 2005, 17:00:54 »
To już coś. Szkoda że nie ma opcji wygaszania ekranu.
to pa z to je s to

Podświetlanie
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 19, 2005, 16:05:31 »
Hm, a ja mam odwrotnie... Dell X30H, muszę za każdym razem pamiętać przed uruchomieniem Automapy, żeby wyłączyć w ustawieniach systemowych wygaszanie ekranu... I Automapa nie robi mi tego automatycznie (albo źle szukam...), co troszkę czasem wkurza, jak zapomnę i nagle mi się gasi ;)

Podświetlanie
« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 16, 2005, 22:24:46 »
Cytat: Sebastian_T
Hm, a ja mam odwrotnie... Dell X30H, muszę za każdym razem pamiętać przed uruchomieniem Automapy, żeby wyłączyć w ustawieniach systemowych wygaszanie ekranu... I Automapa nie robi mi tego automatycznie (albo źle szukam...), co troszkę czasem wkurza, jak zapomnę i nagle mi się gasi ;)

wgrałem wczoraj najnowszą wersję automapy do Acera N50 Premium i niestety mam ten sam objaw :(  Ma ktoś jakieś sugestie bo rzeczywiście jest to wkurzające, dobrze, że chociaż zasilanie się nie wyłącza ;)

*

Offline MDArek

• 253
  • NOTEs
Wygaszanie
« Odpowiedź #7 dnia: Wrzesień 29, 2006, 13:44:54 »
U mnie natomiast po wylaczeniu automapy wygaszanie zostaje automatycznie ustawione na 10 sekund i moge sobie ustawiac do woli - ile razy odpale automape tyle razy potem mam ustawione na 10 sekund. (Qtek 9100)