Miasta, w ktorych zniknely ulice w nowej wersji AM

• 3 Odpowiedzi
  • 999 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Sierpień 22, 2005, 09:03:29 »
Witam
Co jakis czas pojawiaja sie na forum glosy, ze na mapie Polska50k w kolejnych wersjach map znikaja ulice w mniejszych miastach.
Jezdze glównie poza duzymi miastami, wiec ten problem jest dla mnie wyjatkowo wazny.
Postanowilem wyszukac miasta, w których w wersji 3n zniknely ulice w stosunku do 3m. Tak na szybko znalazlem kilka, ale dlugo nie szukalem, wiec jest ich pewnie duzo wiecej. Glownie sprawdzalem Mazowsze.
Okolo roku temu zadalem pytanie Automapie o powod znikania ulic w AM. Odpowiedzieli mi, ze byl to przypadek i sa to problemy przejsciowe. Jakos widac nie udalo sie temu problemowi zaradzic. Proponuje wiec zrobic liste miast, w ktorych zniknely ulice. Nastepnie mozemy poprosic (?!) Automape o ponowne ich naniesienie.
Prosze o uzupelnianie listy. O watku poinformuje Automape.
Pozdrawiam
pr
---
Lista miast, w ktorych na mapie Polska50k w wersji 3n zniknela siatka ulic w porownaniu z wersja 3m.
Wyszogród
Nasielsk
Tluszcz
Chorzele
Rózan
Pilawa
Biezun
Górzno

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 22, 2005, 13:57:04 »
Czy były w tych miejscowościach również nazwy ulic, czy tylko sama siatka?

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 22, 2005, 14:38:42 »
Cytat: Moi
Czy były w tych miejscowościach również nazwy ulic, czy tylko sama siatka?

Siatka bez nazw.

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 28, 2005, 16:12:14 »
Cytat: przyjazdy
Witam
Co jakis czas pojawiaja sie na forum glosy, ze na mapie Polska50k w kolejnych wersjach map znikaja ulice w mniejszych miastach.

---
Lista miast, w ktorych na mapie Polska50k w wersji 3n zniknela siatka ulic w porownaniu z wersja 3m.
Wyszogród
Nasielsk
Tluszcz
Chorzele
Rózan
Pilawa
Biezun
Górzno

Częściowo zniknęła siatka w Brwinowie, moj. mazowieckie. Brwinów miał siatkę + nazwy ulic.