pilne- AMPOISync

• 4 Odpowiedzi
  • 904 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

pilne- AMPOISync
« dnia: Lipiec 02, 2006, 22:12:49 »
1. Co zrobić żeby ww program do synchronizacji nie pokazywał sie na ekranie Today?
2. Dlaczego gdy wczytam plik z POI podczas włączonej AM jest ok ale po wyłaczeniu i ponownym uruchomieniu AM punktów nie widać??
3. Przez przypadek w inny niż zalecany sposób zrzuciłem kilka plików .uma do PDA i nie mogę się ich pozbyć, cały czas są widoczne po uruchomieniu opcji wczytaj pliki w AM a to powoduje bałagan bo gdy zrobiłem prawidłowo to wszystkie potrzebne .uma mam w jednym folderze. Jak pozbyć się zbędnych?

Proszę o pomoć jestem początkującym

*

Offline MaDuch

• 1518
  • Sprzęt: HTC Touch HD2, SGS, HTC TouchPro, Asus 636
pilne- AMPOISync
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 02, 2006, 22:50:37 »
Ad 2. Punktów nie widać, bo AM wczytuje po ponownym uruchomieniu defaultowo plik standardowy, czyli ten z fabrycznie wbudowanymi POI. W tej sytuacji zawsze musisz po uruchomieniu wejść w punkty użytkownika kliknąć ikonkę 3 od lewej (dwa czerwone ludziki na tle folderu) i tam wczytać plik w którym masz punkty sciągnięte z AMPOISync. Żeby tego uniknąc możesz do pliku standardowego dodać (dodaj z pliku) punkty ściągnięte do pliku standardowego.

Ad 1. A pojawił ci się na ekranie?? Zawsze możesz wejśc w Today>Items i odznaczyć go i nie będzie widoczny. Ale czy warto??
Polecam Regulamin forum !!

*

Offline MaDuch

• 1518
pilne- AMPOISync
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 02, 2006, 22:56:59 »
Wejdź w jakikolwiek eksplorator plików i po prostu zbędne wykasuj. Przestaną się pokazywać.

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
pilne- AMPOISync
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 02, 2006, 23:02:23 »
Cytat: "MaDuch"
Ad 2. Punktów nie widać, bo AM wczytuje po ponownym uruchomieniu defaultowo plik standardowy...

Ha, to znaczy, że moja AM musi być zepsuta,
bo standardowo wczytuje ten, który był ostatnio używany? :terrified:
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

*

Offline MaDuch

• 1518
pilne- AMPOISync
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 02, 2006, 23:30:46 »
Może nie jest zepsuta??
To jest coś dziwnego. AM po każdym upgradzie przez jakiś czas wczytywała plik standardowy, więc miałem zabawę z wczytaj, albo dodaj z ... teraz od jakiegoś czasu faktycznie występuje jako plik widoczny po uruchomieniu AM plik, który używałem ostatnio. Ale dalibóg ne wiem czy to tak ma być, czy to zależy od czegoś?? Czego?? Ilości wczytań?? Więc wolałem napisać jak napisałem, bo taka jest teoria.

A jesli praktyka jest inna to tym gorzej dla niej  :D