Dobra, jesteście we dwóch ...
Już wyjaśniam:
1. "siedziba Filii... " to nazwa własna banku - to ciekawe, że w innych kategoriach optujecie za umieszczaniem nazw własnych w polu <nazwa> a tu w opisie jest zbędna.
2. bo niektóre jednostki banku PEKAO są czynne w sobotę a inne nie. W kategorii BPH nie podaje tej informacji bo wszystkie jednostki tego banku są nieczynne w soboty. ...
Zapomniałeś o mnie

1. Nieprawda, jeśli już nazwa własna w pełnym przmieniu to: "
XIII Oddział w Warszawie, Filia 6 w Warszawie"
ale w zupełności wystarczy
XIII/O W-wa, Filia 6 2. I co z tego? jeśli nie podajesz godzin pracy znaczy że w sobotę nieczynne
to mnie przeraża:
ul. Wrocławska 21;
siedziba Filii 6 XIII Oddziału;
tel.: +48228610327 do 28;
czynne:
pn. wt. 8:00-15:30;
śr.-pt. 10:00-18:00;
w soboty: nieczynne;
bankomat 24h Depozyty.Najcenniejsza informacja w ostatniej ósmej linii opisu.
Dlaczego najcenniejsza?
Bo to informacja
dla każdego użytkownika miplo, który będąc przejazdem potrzebuje gotówki.
cała reszta to informacja niszowa, cenna dla tych nielicznych którzy jej szukają, bez znaczenia dla pozostałych.
To jest dla mnie wersja kompromisowa:
Wrocławska 21, 24h, depozyty,
XIII/O W-wa Filia 6,
tel.+48228610327 do 28,
pn-wt 8:00-15:30,
śr-pt 10:00-18:00(zawiera całą informację z poprzedniego opisu ale ma o 1/3 mniej objętości)
Wersja dla mnie znacznie lepsza wyglądałaby tak:
Wrocławska 21, 24h,
tel.+48228610327,
pn-wt 8:00-15:30,
śr-pt 10:00-18:00Natomiast wersja dla mnie idealna wyglądałaby tak:
24hps. właśnie dziś kilka razy dopadł mnie komunikat AM:
"Plik z punktami użytkownika jest bardzo duży i nie można przeprowadzić jego optymalizacji"Nie chcę go więcej ogladać, dlatego tylko, że niektórzy wykorzystują pojemność opisu POI do granic możliwości.
Wiem także, że objętość opisów POI zupełnie przestanie mi przeszkadzać,
gdy tylko w miplo będzie możliwość wyboru podpól opisu POI, które chce się synchronizować.Wtedy w ustawieniach tej kategorii (PeKaO) zostawię sobie tylko dostępność bankomatu,
a wyrzucę adres, nazwę jednostki, godziny urzędowania, telefony i wszystko inne,
co tam komu jeszcze przyjdzie do głowy, by dopisać to w opisie POI.