0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Hehe, mój komentarz do artykułu Nowości Miplo zawierający w treści to, co napisałem parę postów wyżej, został ocenzurowany jako niezgodny z regulaminem, bo nie dotyczył POI tylko tego artykułu
Cytat: nocnyMarek w Listopad 25, 2009, 12:39:07Hehe, mój komentarz do artykułu Nowości Miplo zawierający w treści to, co napisałem parę postów wyżej, został ocenzurowany jako niezgodny z regulaminem, bo nie dotyczył POI tylko tego artykułu PPepe ma władzę tam, a Ty masz tu
Napiszcie coś igabowi, bo ja też nie jestem trendy
piona
Że co, mam się czuć staro bo nie jestem trendy ? Też nie mam konta na twiterze ani na naszej klasie ani na innch wynalazkach i nie zamierzam zakładać
Źle zrozumiałeś moje intencje... Ale ja na NK mam
Spokojnie, zauważ uśmiech przy mojej odpowiedzi.
Mi nie działa pobierz wszystko. Mam okolo 110 tys ptk a po wybraniu opcji wyszlo mi 7 tys.
Też nieopatrznie zainstalowałem nowego MiploSync'a, pociągnąłem wszystko i z około 100000 POI zrobiło się 8000 POI.To jakaś masakra. A może oślepłem i dlatego nie widzę wszystkich POI?
(...) *Moderacja dalej leży- punkty są zatwierdzane tygodniami, a nawet miesiącami (...)
Cytat: nocnyMarek w Listopad 25, 2009, 11:08:34...- punkty są zatwierdzane tygodniami, a nawet miesiącami (...)Bez uogólnień proszę
...- punkty są zatwierdzane tygodniami, a nawet miesiącami (...)
Cytat: nocnyMarek w Listopad 25, 2009, 11:08:34*Moderacja dalej leży- niektóre punkty są zatwierdzane tygodniami, a nawet miesiącami (...)Bez uogólnień proszę
*Moderacja dalej leży- niektóre punkty są zatwierdzane tygodniami, a nawet miesiącami (...)
*Miplo nadal korzysta ze starej wersji mapy, starszej od używanej w AutoMapie, starszej niż na Targeo,a mapy Europy choćby w tylko zarysie, jak nie było tak nie ma
Odpisali,że umieszczenie mapy EU celem edycji POI nie jest możliwe ze względu na spore koszty jakie musieliby płacić firmie navtech
Pewnie odpowiedzą, że tak nie można, bo Google używa map innego dostawcyi to mogłoby prowadzić do błędów lokalizacji
Cytat: zibimak w Listopad 25, 2009, 14:45:50Też nieopatrznie zainstalowałem nowego MiploSync'a, pociągnąłem wszystko i z około 100000 POI zrobiło się 8000 POI.To jakaś masakra. A może oślepłem i dlatego nie widzę wszystkich POI?A na marginesie, nie wiesza ci się MIO przy takiej ilości POI Nie tnie sprzętu?I ile trwa synchronizacja?piona