Juz napisalem. Ich odpowiedz:
Dziekujemy za informacje.
Nadal nie wiemy co moze powodowac "jakanie".
Biorac pod uwage, ze ani na naszym sprzecie testowym
ani w zgloszeniach uzytkownikow problem sie nie pojawia
jestesmy na 99% przekonani, ze jest to powodowane
jakims programem zewnetrznym lub usterka sprzetu.
AutoMapa (m)
Widac, ze ich support odpowiada "politycznie". Dzieki za to, ze pomimo takiej deklaracji probuja cos zrobic. Zgadzam sie z Twoimi wczesniejszymi wypowiedziami, ze naszym wspolnym celem jest usprawnienie tego produktu stad dodaje moje obserwacje ponizej.
U mnie problem wystepowal rowniez w wersji 3.5. Niestety nie mam doswiadczen z wersjami wczesniejszymi, bowiem wczesniej nie mialem jeszcze AM.
Trudno uznac, ze moj MDA2 (400Mhz,128M RAM, SD 512)overclockowany do 472MHz jest urzadzeniem "starym". Z moich obserwacji wynika ( mam wlaczony monitor procesora), ze problem wynika ze zlej gospodarki procesorem. Obserwujac to, moge stwierdzic, ze problem rozpoczyna sie, gdy czas procesora jest wykorzystany powyzej 70% wowczas system nie zdarza zaladowac kolejnych probek dzwieku z pliku i wowczas jest powtarzana od poczatku probka aktualnie zaladowana co dla sluchajacego objawia sie jako jakajaca Jadzia.
Proponowalem AM, ze moge wykonac jakies dodatkowe testy, jesli oni nie moga tego zdiagnozowac, ale nie zareagowali na to.... Stad maja aktywnosc na tym forum