Nowa ankieta producenta AutoMapy

• 9 Odpowiedzi
  • 1592 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ochkarol

• 4813
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A8
Nowa ankieta producenta AutoMapy
« dnia: Lipiec 30, 2010, 17:23:23 »
Na głownej stronie http://www.automapa.pl/ jest nowa ankieta p.t. "Jakiego telefonu komórkowego używasz?"
Pewnie ciekawi są ile jest wsród ich klientów użytkowników Androida :ohreally:
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2010, 17:25:49 wysłana przez ochkarol »
Pozdrawiam
Karol
. : Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli. : .

Odp: Nowa ankieta producenta AutoMapy
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 30, 2010, 17:30:26 »
W takim razie trzeba w ciemno zaznaczać, że z Androidem, bo nigdy nie ruszą d... żeby coś pod ten system napisać ;-p
Z drugiej jednak strony pytanie na stronie Automapy jest bez sensu, bo jeśli ktoś naprawdę używa tylko smartphone z Androidem (i nie używa innego urządzenia z nawigacją), to na pewno nie będzie wyczekiwał takiej ankiety na stronie AM.

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 30, 2010, 17:32:26 »
Mam nadzieję, że w końcu coś drgnie w kwestii innych OS. Symbianowcy, jak widać, już mogą zapomnieć o AM.
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline ochkarol

• 4813
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A8
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 30, 2010, 17:39:22 »
Z drugiej jednak strony pytanie na stronie Automapy jest bez sensu, bo jeśli ktoś naprawdę używa tylko smartphone z Androidem (i nie używa innego urządzenia z nawigacją), to na pewno nie będzie wyczekiwał takiej ankiety na stronie AM.
Ale może mieć PNA a telefon z Androidem.
Pozdrawiam
Karol
. : Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż ubrać po jej myśli. : .

*

Offline ljadczak

• *
  • 85
  • Sprzęt: i900 -> i8000 -> HD2 i Milestone
« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 30, 2010, 18:45:03 »
albo tak jak ja można mieć prywatny telefon z WM a służbowy z Androidem
prywatnie mam HD2 i trzymam go dla Automapy, sprzęt jest super ale system do bani jak wyjdzie Automapa na Androida (w coś trzeba wierzyć :) ) to zamienię do na Desire albo Samsunga Galaxy S ale co tam będzie fajnego z Androidem w tym bliżej nieokreślonym czasie
Rom: 3.14 wwe (MCCM SE V3.4 FroyoStone Sense)
Radio: 2.15.50.14

« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 30, 2010, 19:06:59 »
Jako SYmbianowiec mam głęboko W NOSIE automapę za którą muszę zapłącic ok 330zł w sytuacji gdy to samo Nokia daje mi DARMO EVER

Tego nie daje - póki co - NIKT i czy sie to komu podoba cyz nie - to w perspektywie czasowej- niebagatlena oszczędnosć !!!
Kupujac telefon za np 1000zl i uzytkujac go 6 lat- na samej nawigacji zaoszczedzimy tyle ze koszt telefonu sie calkowicie zwraca

A Automapa w ciagu 6 lat kosztuje 330zl (zakup) + 5x150zl = ok 1100zl
A gdzie sprzet ? :-)
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2010, 19:12:45 wysłana przez michobo »

*

Offline jachraniak

• 2152
  • Sprzęt: iPhone 13
« Odpowiedź #6 dnia: Lipiec 30, 2010, 19:18:45 »
ceny masz sprzed kilku lat :mrgreen:

licencja 170
subskrypcja 75

na obecną chwilę... czyli 50% tego co podałeś a ceny cały czas idą w dół  :E

*

Offline legrooch

• **
  • 166
  • Sprzęt: Galaxy S II, BB9780, Samsung i9505
« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 30, 2010, 19:29:46 »
Jako SYmbianowiec mam głęboko W NOSIE automapę za którą muszę zapłącic ok 330zł w sytuacji gdy to samo Nokia daje mi DARMO EVER

Wolę zapłacić, niż dostać szmelc za darmo. Taka jest prawda osób, które rzeczywiście używają nawigacji.
Szpan na zasadzie "do kolegi prowadzi mnie idealnie" nie wchodzi w grę :>

« Odpowiedź #8 dnia: Lipiec 30, 2010, 19:44:12 »
1 - nie piszemy o nawigacji podwórkowej tylko cała Europa - a tu ceny takie jak pdoałem  - 330/150
2 - nie chciałem ale dopisze- nawigacja Nokii obejmuje nie tylko EU ale i Azje i obie ameryki + kilka panstw Afrykanskich (przydatne na wczasach)
3 - dokaldnosc Automapy vs Ovi Maps ? Prosze sobie sprawdzic miejscowosc SLUBICA w wielkopolsce - nieopodal jest jezioro. Automapa pokazuje tam tylko jedną drogę natomiast OviMaps bardzo dokładną siatkę dróg- NAWET w kompleksie pobliskich ogródków działkowych

Slowem komentarza: Mam takze Automapę (legalną 6.5) - bo nie lubie uzywac do nawigacji telefonu
« Ostatnia zmiana: Lipiec 30, 2010, 19:45:47 wysłana przez michobo »

*

Offline baciarek

• 687
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S5
« Odpowiedź #9 dnia: Lipiec 30, 2010, 20:03:40 »
Czy oni potrafią robić ankiety ?
Takich pytań się nie zadaje.  Ci co mają androida nie zaglądają na ich stronę więc wiadomo, że większość wklepie windowsa.
Ja np. wklepałem windę ale później sobie pomyślałem, że źle zrobiłem bo trzeba właśnie wbijać inne systemy, żeby zabrali się do roboty w końcu.
Kobieta + 50ml = CHMOD 777