Nie, nie przyszło mi do głowy, wręcz przyszło mi do głowy coś zupełnie innego...
Twierdzisz, że ja nie widzę reszty notatki, a widzi ją autor punktu?
Znaczy masz jakieś extra uprawnienia, do czynienia części treści notatki niewidoczną dla innych moderatorów?
Wybacz, nie wierzę.
Poniżej przykłady Twoich notatek:
Punkt [185733]
Notatka moderatora PPepe z dnia 06.06.2008, 21:02:
Witam, Prosz
Punkt [185707]
Notatka moderatora PPepe z dnia 06.06.2008, 21:06:
Witam, Prosz
Punkt [185388]
Notatka moderatora PPepe z dnia 06.06.2008, 17:50:
Witam, Punkt zosta
Punkt [186652]
Notatka moderatora PPepe z dnia 10.06.2008, 23:23:
Prosz
Punkt [187012]
Notatka moderatora PPepe z dnia 12.06.2008, 07:14:
Wszystkie propozycj
Punkt [188060]
Notatka moderatora PPepe z dnia 16.06.2008, 00:25:
Nazw
i dla kontrastu, kiedyś Twoje notatki wyglądały tak jak wciąż wygladają notatki innych moderatorów:
Punkt [106212]
Notatka moderatora PPepe z dnia 02.11.2007, 03:02:
Proszę stosować się do zasad serwisu miplo w zakresie formatu numerów telefonicznych.
Obowiązuje zapis: +48xxxxxxxxxx Np. +48322772021 PPepe - moderator miplo
Też bywały ucięte, gdy tekst nie mieścił w max. liczbie znaków notatki.
Nie twierdzę, że ma specjalne uprawnienia w zakresie notatek. Mam specjalnie uprawnienia w zakresie "widoczności" i jestem jedyną osobą o zasięgu globalnym ale to nie ma znaczenia w zakresie obsługi notatek.
Natomiast TAK ! Twierdzę, że nie widzisz części notatki, tak jak reszta moderatorów łącznie z moją osobą po jej napisaniu.
Nie mam pojęcia co jest przyczyną takiego stanu rzeczy - pewnie błędy w powiązaniu funkcjonalności panelu.
Natomiast autor punktu widzi całość nawet takiej "uciętej" notatki po zalogowaniu się do swojego konta i wejściu do danego punktu.
Dlatego też piszę zawsze zbiorczą informację z prośbą o przeanalizowanie zastrzeżeń.
Często również przesyłam taką informację do autora gdy widzę brak odzewu na notatki wielu moderatorów dotyczące punktów wprowadzonych w jednej paczce (synchronizacji). Jest mi łatwo ocenić czy autor "widzi" notatki gdy "spotykam" na liście np. 20 punktów wprowadzonych jednego dnia z notatkami które "leżą" na liście oczekujących od dłuższego czasu.
Problem "widoczności" przez moderatorów treści notatek własnych i innych moderatorów zgłosiłem do supportu w dniu N 2008-05-18 15:51.
Treść korespondencji do supportu miplo.pl:
"Witam,
Czy prawidłowo działają notatki umieszczane do punktów?
Bez względu na ich długość przy ponownym wyświetleniu punktu pojawia się tylko część notatki. Część o różnej długości.
Dwa pierwsze zdjęcia pokazują efekty końcowe – różna długość notatki wyświetlanej.
Kolejne (od 3) to całość efektu błędu. Jak widać na końcu treść notatki nie jest czytelna i kolejny raz różna od wyświetlanej w innych punktach.
Inny moderator, a nawet ja za np. miesiąc nie dojdę co było w jej treści.
..... Tu były jeszcze inne uwagi bez związku ze sprawą...."
Otrzymałem odpowiedź:
"
-----Original Message-----
From: Miplo Support [mailto:support@miplo.pl]
Sent: 19 maja 2008 00:44
To: PPepe - moderator miplo.eu
Subject: Re: błąd w panelu? - chyba tak
Importance: High
Witamy,
Zmiany w systemie notatek.
W ciągu kilku dni informacje o notatkach będą wyświetlane na koncie usera po zalogowaniu się. Zmieniła się także forma składania notatek i teraz robi się to w jednym wierszu w oknie pop-up.
Z poważaniem,
Support
www.miplo.pl"
Przez Twoje działania osoby które kontaktują się bezpośrednio z autorem wychodzą na ... bo piszą o notatkach, które np. wykasowałeś.
Czy taki dowód Ci wystarcza? Czy zarzucasz mi kłamstwa?
Tak właściwie nie rozumiem czemu mam się Tobie tłumaczyć i udowadniać, że piszę prawdę oraz upubliczniać w swojej obronie treść korespondencji z supportem, bo to jedyna obrona w takiej sytuacji w jakiej mnie stawiasz?
Odpowiedziałem Koledze Dolek zgodnie z swoją najlepszą wiedzą i dobrą wolą i chęcią pomocy a spotykam się kolejny raz w kolejnym wątku z zarzutami i zaczepianiem z Twojej strony.