Zainstalowałem wersję 4.5.2. dziś w Trójmieście pojeździłem i szok po cholerę komuś obrysy wielkopłytowych blokowisk gdy do nawigacji potrzebna jest mapa dróg!!!!, a z tą wciąż nie najlepiej, dalej są błędy!!!
Skrzyżowania i ulice w gęstej zabudowie całkowicie niewidoczne, bo zakryte przez blokowiska.
Co jest ważniejsze, wysokość blokowiska, czy położenie ulicy?
jezdzilem z nowa AM po Warszawie. I mam dwa spostrzezenia:
- jechalem w nowe miejsce, ktorego nie znalem. Mapa z trojwymiarowymi budynkami bardzo mi zaplusowala. Akurat tak sie zdarzylo, ze rzucilem okiem na mape, wylapalem, ze po prawej jest wysoki budynek, po nim niski, kawalek parku i zakret. Wlasnie o to mi chodzilo w tym ulamku sekundy, AM idealnie wpasowala sie w moje potrzeby
- byc moze sluszne jest to co piszesz, ze nie widac ilus tam kolejnych manewrow, bo zaslaniaja budynki. Nie wiem, nie napotkalem tego problemu, nie jezdzilem po bardzo kretej trasie miedzy budynkami. Mam tez kolege, ktory idzie dalej niz Ty

Nie tylko nie toleruje budynkow, ale nawet widoku 3D, pasuje mu wylacznie stary widok z gory. I tu dochodzimy do sedna, nie wiem czy stosujesz nawigacje fabryczna Alpine, czy Pioneera, ale wlasnie w tych nawigacjach i ekranach 7" jest idealnie. Dzielisz sobie ekran na 2-3 czesci i w kazdej wyswietlasz co innego - jest widok 3D z sama trasa, jest widok z gory pokazujacy cala trase lub jej czesc, jest tez czesc z komputerem. I o to wlasnie chodzi, niestety w PDA mamy za male ekrany, zeby takie cuda robic...Chetnie zastosowalbym ekran okolo 8" i wyswietlil na nim AM. Co z tego, skoro na razie oprogramowanie nie potrafi podzielic ekranu tak jak opisalem to wyzej
Na szczescie mozna w AM wylaczyc to co Ci sie nie podoba, nie krytykuj wiec tego co innym byc moze sie podoba i przydaje