Nietypowy problem z automapa

• 4 Odpowiedzi
  • 1257 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Luty 08, 2007, 21:29:14 »
Witam. Mam dosc nietypowy problem z automapa na mio P550. Wersja najnowsza, licencjonowana, mapy w wersji W. Otoz wyszukuje w miescie Piława Górna (Dolnośląskie) ulicę - Kolejowa - znajduje owszem ale zalicza ja do zupelnie innego miasta (Niemcza) oddalonego w 15 km od Pilawy. Cały obszar obok tej ulicy pokazuje ze jest to Niemcza chociaz jest to Piława Grn. Myslalem ze to jakis blad w AM i napisalem do helpdesku .. dostalem info ze sprawa przekazana do dzialu opracowywania map i koniec .. na tym sie skonczylo .. Dzis mialem okazje zerknac na mio550 znajomego i o dziwo u niego jest wszystko ok .. niewiele myslac twardy reset mojego mio i instalcja AM z plyty znajomego tyle ze z moja licencja .. efekt .. u mnie blad wystepuje nadal :(((( Gdzie moze tkwic problem ???

*

Offline knoxville

• 260
  • Sprzęt: NavRoad 430BT
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 08, 2007, 22:23:49 »
U mnie jest tak samo. Ale - popraw mnie jeśli się mylę - nie znalazłem w Piławie Górnej ulicy Kolejowej.

« Odpowiedź #2 dnia: Luty 08, 2007, 22:43:02 »
otoz jest :) .. tak samo jak ulica Kośmińska - przy zbliżeniu pukając rysikiem w okoliach kolejowej i kośmińskiej raz jesteśmy w Piławie a raz robimy teleport do Niemczy .. mega irytujący błąd :/

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 08, 2007, 22:57:23 »
Cytat: "BuryKuper"
... mega irytujący błąd :/

Ale zupełnie nieistotny, dotyczący z 3 osób na milion ...
Zgłosiłeś, to może poprawią ... przed premierą AM4.
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

« Odpowiedź #4 dnia: Luty 10, 2007, 23:25:34 »
U mnie wystepuje ten blad. Mapy W.

pozdrawiam
Ogre2000