NavRoad z AutoMapą 4 - Problem

• 3 Odpowiedzi
  • 1016 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Ardis

• 27
NavRoad z AutoMapą 4 - Problem
« dnia: Czerwiec 20, 2007, 18:19:54 »
Podczas zamykania AutoMapy ikonką "Koniec" pokazał się taki mały komunikat że dysk is full i coś tam nie można zapisać... I do wyboru czerwony krzyźyk i OK. Nacisnąłem OK i pokazał się standardowy komunikat zamykania programu i żeby nie wyłączać urządzenia w tym czasie jak zwykle. Ale trwało to 2 godziny. Zdecydowałem się wyłączyć przyciskiem i od tamtej pory nie mogę włączyć ponownie. To znaczy mam tylko nieruchomy ekran z logo NavRoad i nic się nie dzieje. Próbowałem resetu tym przyciskiem co jest na tylnej ściance i nic.
Miał ktoś podobny problem z tym urządzeniem i wie jak z niego wybrnąć?

*

Offline mabo

• **
  • 198
  • Sprzęt: Galaxy Note, Mio Spirit 680
Odp: NavRoad z AutoMapą 4 - Problem
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 20, 2007, 19:52:19 »
Ardis- w moim pierwszym NR430BT zdarzyło się to trzykrotnie. Niestety - sam tego nie naprawisz; trzeba dostarczyć sprzęt do serwisu JAMICON  gdzie wgrają Ci nowy soft.
Pozdr.

*

Offline Ardis

• 27
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 20, 2007, 21:29:23 »
Dzięki mabo. Czyli jutro z rana do zasuwam do firmy gdzie kupiłem. I pewnie z dwa tygodnie na papierowych mapach będę jeździł.

*

Offline Ardis

• 27
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 01, 2007, 00:06:15 »
Tak dla potomnych z Navroadem. Firma gdzie go kupiłem (Szczecin) przyjeła reklamacje i wysłała go do Katowic nie wiem główny dystrybutor czy cóś.  Po dwóch dniach zadzwonił do mnie pan z Katowic i spytał o numer licencji. I po tygodniu dostałem swojego Navroada z przeinstalowaną  Automapą. Czyściutki, świeżutki i oczywiście wszystkie poprawki interfejsu i poi poszły się jeb... Ale na szczęście od tego są kopie. Amen