jezeli przywracanie z backupow powoduje u Ciebie czasami problem w PDA to chcialem Ci tylko pomoc - byc moze w toku dyskusji docierajac do zrodla problemu. widze jednak, ze jestes w stosunku do mnie opryskliwy - tak wiec przepraszam, ze zajmuje Ci moim wywodem czas. nie ma tematu. eot.
Jeśli tak zabrzmiała moja wypowiedź to bardzo przepraszam, na pewno nie chciałem i może byłem trochę zmęczony, śpieszyłem się i mi nie wyszło

Co beckupów to nie mam problemów.
Zawsze po przywróceniu beckupu z spb beckup jest ok ale zauważyłem, że jest jedynie jedna sytuacja (szczególna sytuacja) w której nie wszysttko przwraca sie co miało być dowodem, że beckupy nie wszytkie zapisy z rejestrów przywracają - na przykładzie jednego programu: Flash Format
Przykład?
Przykład 1
-Tworzę plik beckupu systemu na PDA
-Odtwarzam stan PDA z tego pliku
Efekt: PDA wraca do stanu, w którym był robiony plik becuku- wszystkie programy działają normalnie
Przykład 2
-tworzę plik beckupu systemu na PDA
-Robię twardy reset (PDA Sformatowany, brak programów, ustawienia fabryczne...itp)
-Odtarzam stan PDA z tego pliku
Efekt: PDA wraca do stanu, w którym był robiony beckup - ale program Flash Format przy uruchomieniu podaje, że jest w wersji Trial tak jakbym przy instalacji nie wpisał klucza.
Wniosek z tego jest taki, że odtwarzanie beckupu nie przywraca wszystkich zapisów w rejestrach.
Nie mam z tym problemów i mi to nie przeszkadza ale chciałem to podać jako przykład.
Pozdrawiam