Podajcie jakieś konkrety, bo na chwilę obecną wygląda to jakbyście niewłaściwe kategorie do MiploTrafficu wybrali.
Przy Mirkowie (jesli o tym samym mówimy - wylot z Wrocławia) są dwa POI zwężenie jezdni i jeden roboty drogowe. Jesli którąś z tych kategorii wybrałeś do MiploTraffic'a to się po tem nie dziw. Ja nie mam tam nic zablokowane (aktualizacja POI i MiploTraffic wczoraj ok. północy).
Tak jest.. i z miplo pobrały mi się i roboty drogowe (bo nie widzę przeszkód żeby ich nie mieć) oraz w MiploTraffic miałem "Zwężenie drogi" oraz "Ruch wahadłowy")... dziwi mnie tylko, czemu system działa tak jak działa, że przez 3 tygodnie było wszystko ok (od wersji 6.5 final, przez 6.5a), aż przy wersji 6.5c i którejśtam synchronizacji ostatnio, zrobiło się tak, że nagle nie da rady tamtędy przejechać wg AM i mam latać wioskami dookoła (nie mówiąc o wiadukcie na Psim Polu, ten pierwszy od Warszawy jeszcze na ul. Sobieskiego, który nagle też stał się zablokowany na pasie Wrocław>Warszawa... kolejna synchronizacja nie przyniosła rezultatów).
Odnoszę wrażenie, że od czasu do czasu wskakuje mi blokada, po czym nie znika, a pewnie powinna.
Mirków to osobna kategoria... Mamy zwężenie i wyłączenie jednego odcinka z ruchu w stronę Wrocławia, ale Automapa nie potrafi zrozumieć, że kierowcy jadący do Wrocławia, wjeżdżają na chwilę na pas do Warszawy...
Blokada mi wskoczyła całkowita, dopiero powyłączałem wszystko w miplo.pl i musiałem utworzyć nowy plik...
Tylko pytaniem jest - czemu przez 2-3 tygodnie było wszystko ok, były POI w tamtym miejscu, było wszystko tak samo na miplo.pl ustawione, a nagle przestaje działać.
Co do wiaduktu, dlaczego pojawia mi się tam nagle blokada (a jeżdżę 6 razy w tygodniu tamtędy) kiedy tam nic się nie dzieje ?