Mio 168 + Automapa XL
Sprawdziłem wczoraj na trasie Automapę w najnowszej wersji - można powiedzieć, że jest OK.... Trasa niby krótka, bo tylko 60 km (Warka - Warszawa) i mogę powiedzieć, że jest chyba trochę lepiej - nie "gubi" np trasy w okolicach Góry Kalwarii (przy skręcie na Czersk) - w poprzednich wersjach na prostym odcinku na wysokości poligonu jednostki wojskowej notorycznie podawała komunikat o zjechaniu z trasy... Dopiero po rondzie w Górze Kalwarii się stabilizowało....
Poza tym szybciej wylicza trasę po zjechaniu z zaplanowanej, ale najlepsze jest dla mnie to, że przy ostrzeganiu o POI (tam, gdzie włączyłem sobie ostrzeganie - suszarki itp.) w przypadku, gdy dojeżżam do jakiegoś rozjazdu lub skrzyżowania, za którym znajduje się POI, to po ostrzeżeniu pokazuje gdzie za skrzyżowaniem znajduje się ten punkt - bardzo to pomaga, bo np, jeśli jadę za skrzyżowaniem prosto, a punkt jest na skręcie w lewo lub prawo, to nie bardzo muszę się nim martwić...

Poza tym jest dużo nowych szczegółów - np. w mojej mieścinie są już wprowadzone najnowsze poprawki dotyczące ruchu na ulicach (zostało to wprowadzone bardzo niedawno)
Wkażdym razie - wrażenia na razie pozytywne