nie rozumiem tej twojej wypowiedzi Akubit. Czy ktos to zrozumial ? Program ma informacje z mapy, ze kieruje sie na wal miedzeszynski. Nie kumam tego zdania, ale nie musze miec w koncu takiej inteligencji jak ty. Za to moj chlopski rozum mi mowi, ze skoro igo z mapy wie czego ja chce , to moze niech AM w wersji 7 tez sie dowie o co mi chodzilo

. Wiem wiem, ze mi napiszesz, ze to kwestia mapy, a nie programu. Ale ja ci wtedy odpisze, to niech zmienia dostawce mapy, skoro mozna to zrobic lepiej, a widziales Akubit, ze mozna bylo. Ja rozumiem, ze drogowskazy to reczna robotka, by sie pojawialy, ale to co tu opisywalem to byl manewr i Igo to lepiej ogarnelo niz AM - podkreslam Igo, a nie dostawca map do Igo, bo mnie jako kupujacego program AM g.... obchodzi kto im dostarcza mapy, tak jak kupujac Toyote nie interesuje mnie, ze komjputer pokladowy programowala firma Kazio i syn . Tak wiec prosze popatrz sobie tak bez klapek na oczach jeszcze raz na oba obrazki wklejone wczesniej , wypij spojojnie kawe i odpowiedz spokojnie mi i moze innym kolegom, na ktorym obrazku kierowca intuicyjniej jest naprowadzany na droge 801 , taka lamiglowka na niedziele