konwersja

• 35 Odpowiedzi
  • 4516 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Yako

• 508
  • .: AutoMapa EU & iGO Primo :.
    • Jarosław Chmielewski - Wizytówka
  • Sprzęt: GoClever Navio 505
Odp: konwersja
« Odpowiedź #30 dnia: Marzec 18, 2008, 00:25:48 »
To ja sie poddaje. Doszedlem do takich wnioskow:
Gdy probuje zrobic Wczytaj plik to on sie nie wczytuje (u gory ciagle pokazane jest ze wczyatny plik default).
Natomiast gdy probuje zrobic dodaj z pliku to niby cos sie dodaje, ale tak jakby ten plik (ze stacjami lpg) byl pusty i nic sie nie dodaje.

Ponawiam prosbe czy ktos moze mi to przerobic na .uam (link do pliku .ov2 kilka postow wyzej). Bede wdzieczny bo jade do Paryza a zasieg na gazie mam zaledwie 300km
Moja propozycja...
Zamień _nazwy_ plików na default i wkopiuj je tam, gdzie masz teraz te pliki, zastępując te, co się tam znajdują...
Mam nadzieję, że zrozumiale wytłumaczyłem...
Created By Yako - GSM PL +48 533 67 29 53

« Odpowiedź #31 dnia: Marzec 18, 2008, 14:55:30 »
A mi się wydaje, że AM coś zmodyfikowała od czasów 4.1.2, gdyż sam posiadałem wersję 4.5.3 (teraz już 5) i wersję 4.1.2 i nie mogłem przenosić między jedną a drugą wersją plików...

« Odpowiedź #32 dnia: Marzec 18, 2008, 15:13:52 »
Yako a czy jak zrobie tak jak mowisz to strace wszystkie wbudowane poie?? (oczywiscie zrobie backup wczesniej) czy ktos probowal juz zastepowac plik default?? Bo nie chce koledze usunac na zawsze wszystkich wbudowanych poi

*

Offline Yako

• 508
  • .: AutoMapa EU & iGO Primo :.
    • Jarosław Chmielewski - Wizytówka
  • Sprzęt: GoClever Navio 505
« Odpowiedź #33 dnia: Marzec 18, 2008, 15:31:17 »
Yako a czy jak zrobie tak jak mowisz to strace wszystkie wbudowane poie?? (oczywiscie zrobie backup wczesniej) czy ktos probowal juz zastepowac plik default?? Bo nie chce koledze usunac na zawsze wszystkich wbudowanych poi
Nadpisujesz pliki innymi plikami, czyli tracisz informacje w tych pierwotnych zapisane...
Ale dobrze myślisz - zrób backup przed wkopiowaniem...
Możesz też profilaktycznie, dla zasady, zrobić backup całego katalogu AutoMapa z karty pamięci...
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2008, 16:16:59 wysłana przez Yako »
Created By Yako - GSM PL +48 533 67 29 53

*

Offline JD-MM

• 1145
  • Sprzęt: SGS6 SM-G920F
« Odpowiedź #34 dnia: Marzec 18, 2008, 16:14:22 »

Wbudowanych nie stracisz, możesz stracić tylko POI użytkownika.

« Odpowiedź #35 dnia: Marzec 19, 2008, 10:13:46 »
Dziala!! Rzeczywiscie wbudowanych nie stracilem, tylko poprzednie uzytkownika