0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
A ile masz wolnego RAMu przed uruchomieniem AM?
Cytat: nocnyMarek w Listopad 28, 2009, 18:17:28A ile masz wolnego RAMu przed uruchomieniem AM?Niestety nie wiem jak to sprawdzić
Tak się nie da w Windows CE 5.0
Jest coś takiego jak System Properties i tam zakładka Memory i tam Storage Memory i Program Memory - czy "Program Memory" jest w tym przypadku tożsame z RAM?
Cytat: jrk999 w Listopad 28, 2009, 21:16:26Jest coś takiego jak System Properties i tam zakładka Memory i tam Storage Memory i Program Memory - czy "Program Memory" jest w tym przypadku tożsame z RAM? Tu ustawisz suwakiem
Dokładnie tak
Jeśli "Program Memory" jest w tym przypadku tożsame z RAM, to w użyciu mam 22052KB z 106116KB alokowanego do "Program Memory"
Ja mam następujący problem - za każdym razem na końcu trasy (zarówno demo jak i nawigacja) pojawia mi się komunikat "za mało pamięci, wyłącz inne uruchomione aplikacje". Żadnych innych aplikacji nie mam uruchomionych. POI - default AM + ok. 100 moich. Czy to może być problem ustawień AM, czy też .... zgłaszać jako błąd do supportu?
Cytat: jrk999 w Listopad 29, 2009, 14:32:02Jeśli "Program Memory" jest w tym przypadku tożsame z RAM, to w użyciu mam 22052KB z 106116KB alokowanego do "Program Memory"No to do dyspozycji pozostaje baaardzo dużo, ponad 80MB.Powinno wystarczyć na dowolne trasy i to z nawiązką.Czy problem występuje dla dowolnych tras, czy tylko niektórych?(np. z początkiem bądź końcem trasy w konkretnym rejonie)
Program AM masz na karcie czy w pamięci wewnętrznej?
Cytat: jablo w Listopad 30, 2009, 18:46:12Program AM masz na karcie czy w pamięci wewnętrznej?Na karcie.